Moda

U Bershki sad možeš kreirati i naručiti personalizirane traperice - oduševljni smo idejom!

  • Među novostima na Bershkinoj službenoj stranici zamijetili smo rubriku 'Personalizirajte vaš traper'
  • Ona kupcima omogućava da osmisle novi izgled predloženih modela trapera i prilagode ga osobnom stilu
  • Za primjerak personaliziranog trapera trebat ćeš izdvojiti 400 kuna, a više detalja o postupku očekuje te u nastavku

Brend Bershka u svojoj ponudi ima novinu koja će se svidjeti svim čitateljicama koje preferiraju jedinstvene modne komade. Naime, odnedavno je na službenim stranicama ovog popularnog španjolskog brenda dostupna sekcija 'Personalizirajte vaš traper', koja ti u nekoliko klikova omogućava da kreiraš traperice po svojoj želji.

Neki od modela koji su dostupni za personalizaciji su:

 | Autor: Bershka Bershka Osnovni komadi trapera koji su dostupni za personalizaciju

Možda vas zanima Društvene mreže sugeriraju da je ovo glavni način na koji ćemo nositi traperice ove jeseni. Jesi li za? Rubrika Moda Moda

Nakon što odabereš odgovarajuću veličinu moći ćeš birati između nekoliko motiva pa se tako možeš odlučiti za neki od 12 DNM LAB uzoraka, Looney Tunes ili Evangelion motive te poznate logotipe benda Nirvana. Naravno, možeš odabrati i hoće li hlače biti izvedene sa ili bez poderotina. Za kraj ćeš trebati naglasiti kakve rubove želiš. I to je to! Za jedan ovakav personalizirani komad denima trebati ćeš izdvojiti 399,90 kuna.

Kako kupiti traperice online? S ovih nekoliko savjeta nećeš ih morati vraćati

 | Autor: Bershka Bershka Primjer personaliziranih komada trapera

Primjerice, mi smo se odlučili na vintage traperice u stilu devedesetih, koje smo ukrasili Looney Tunes motivom i poderotinama te obrubom s otvorom. Uživali smo u ovom osobnom pristupu i mogućnosti da sami kreiramo željene komade. Ova opcija omogućena je samo za online kupovinu, a zamjena i povrati nisu dozvoljeni. Više o ovoj zanimljivoj ideji možeš saznati ovdje.

 | Autor: Bershka Bershka Primjer personaliziranog trapera

Možda vas zanima Želiš kupiti traperice, a ne da ti se isprobati ih? Obavezno primjeni ovaj trik, stvarno djeluje Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0