Life&style

Želiš kupiti traperice, a ne da ti se isprobati ih? Obavezno primjeni ovaj trik, stvarno djeluje

  • Premda se neizmjerno radujemo kupnji novih odjevnih komada, njihovo isprobavanje zna biti prava gnjavaža
  • Posebno se to odnosi na kupnju traperica, no postoje tri jednostavna trika koja nam to uvelike mogu olakšati
  • Kakve veze vrat, ruka i brada imaju pri pronalasku idealnog para traperica, saznaj u nastavku teksta

Ako si jedna od onih koja bi pod svaku cijenu željela izbjeći i isprobavanje hlača prije njihove kupnje, na pravom si mjestu! Premda se tako čini, pronalazak idealnog para traperica bez isprobavanja nije nemoguća misija. Jedan od najpoznatijih trikova jest onaj prema kojem veličinu traperica možeš odrediti uz pomoć svog vrata. Da, dobro si pročitala!

Možda vas zanima 4 pogreške koje kod kupovine traperica rade mnoge žene - ali ti nemoj Rubrika Moda Moda

Određivanje veličine

Ovaj trik trebaš izvesti tako da vrat obgrliš pojasom traperica te ih pokušaš spojiti na sredini. Ako se krajevi traperica dodiruju, to znači da si pronašla idealnu veličinu. S druge strane, ako se ne dodiruju trebala bi ih zamijeniti za veći broj. A da ovaj trik itekako djeluje pokazala je i korisnica društvene mreže TikTok, Kayla Quanise u svom viralnom videu.

@kaylaquanise

And here I thought I was loosing weight 🙄🤦🏾‍♀️ ##discovery ##viral ##xyzabc ##foryoupage ##fyp ##explore ##comedy😂 ##funny ##pantschanllege ##neck

♬ original sound - Kayla Quanise

Prepoznaješ li se? Ove misli ima većina žena dok kupuje traperice

Određivanje širine

Nadalje, ako želiš provjeriti širinu traperica, možeš se poslužiti trikom s rukom. Ono što trebaš učiniti je stisnuti šaku i podlakticu ugurati u zakopčane hlače. Ako ruka od lakta do šake stane u gornji dio traperica, odabrani model trebao bi dobro prianjati uz bokove. Ipak, stilisti upozoravaju kako ova metoda ne funkcionira s trapericama izrazito visokog struka te kako je ovaj trik pogodniji za sve one koji nose standardnu veličinu traperica.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Ilustrativna fotografija žene koja kupuje traperice.

Možda vas zanima Ovaj detalj otkriva kako će vam stražnjica izgledati u trapericama Rubrika Moda Moda

Određivanje dužine

Nakon što smo uz pomoć različitih dijelova tijela odredili potrebnu veličinu i širinu traperica, postavlja se pitanje možemo li odrediti i dužinu. Po svemu sudeći, možemo! Kako bi provjerila dužinu traperica bez isprobavanja, uhvatiti krajeve nogavica objema rukama i raširi ih. Ako međunožje traperica završava točno ispod brade, dužina je idealna. Tako je lako!

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom
 

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!