Moda

Radiš li ovih 6 pogrešaka pri kupnji traperica?

Svaka cura zna da je tajna dobrog stila u savršenom paru traperica, a uz naše male savjete ove greške ti se više nikad neće potkrasti

Jesi li znala da većina žena ustvari ne zna pravila kupnje savršenih traperica za sebe? Izgleda da postoji jako puno potencijalnih pogrešaka koje možda i nesvjesno radimo, a mi ćemo ti danas ukazati na njih. 

Kupnja "na prvo isprobavanje"

jesi jedna od onih koja uleti u kabinu, obuće traperice i ako odgovaraju - kupuje? Krivo. Prije kupnje obavezno malo hodaj u njima, sjedni, napravi neku vježbu u njima... Jedino tako ćeš vidjeti kako doista pristaju i kako se oblikuju prema tvojem tijelu. 

Upala si u rutinu

Najveća pogreška je igrati na sigurno i stalno nositi isti model ili boju traperica. Zabavi se i isprobaj različite modele, možda čak i nešto na što nikad ne bi ni pomislila. Iznenadit ćeš se!

 | Autor: arhiva arhiva ASOS

Kombiniraj prije kupnje

Sa sobom u kabinu ponesi nekoliko stvari nalik na one koje već imaš u svom ormaru i uz koje bi nosila traperice. Uvijek razmisli o tome s čime ćeš ih kombinirati i tek s tom kompletnom slikom u glavi odaberi svoj pravi par. 

Prati pravilo stražnjeg džepa

Znači: donji rub stražnjeg džepa mora biti točno na mjestu gdje se sastaju tvoja guza i bedro. To optički podiže stražnjicu i figura odmah izgleda bolje.

 | Autor: Wenn Wenn

Ne misliš na brojeve

Različiti brendovi imaju različite brojeve za različite modele - ako nosiš traperice broj 38 jednog branda, to ne znači da će ti taj broj odgovarati u svim dućanima. Zanemari brojke i uvijek pri isprobavanju sa sobom ponesi nekoliko različitih veličina. 

Pazi na višak materijala

Oblik ženskog tijela je predivan, a s obzirom na to da ga viši struk savršeno naglašava - posebno je lijepo kad žene nose košulju uguranu u hlače i stave dobar remen. Ipak, pazi na jedno pravilo: ako je košulja preduga i kad je uguraš u hlače ima previše nakupljene tkanine, to neće izgledati dobro. Zato uvijek uz traperice biraj košulje koje ti nisu prevelike. 

Photo: Getty Images

Komentari 0