Moda
Prolaznica u upečatljivom oputfitu

I tajice mogu biti elegantne! Pogledaj kako ih je ova prolaznica napravila adutom outfita

  • Ponekad možda biramo chic izlged iznad udobnosti, ali kada su u pitanju tajice to ne mora biti tako
  • Ako si do sada ovaj vječan komad kombinirala uz sasvim ležerne ili sportske kombinacije, jedna prolaznica bi te mogla razuvjeriti
  • Njezino stylish i seksipilno izdanje je zaista vrijedno pažnje, ali i toga da pronađemo slične komade koji bi te mogli inspirirati 

Tko u ormaru ima tajice? Sigurni smo da bismo vidjele puno ruku u zraku, ali ako si mislila da je ova udobna odjeća rezervirana samo opuštene odjevne kombinacije u kojima ćeš skočiti na kvartovsku kavu, u shopping namirnica ili nadopuniti svoja sportska izdanja, mogla bi se prevariti. Sve više celebova na ulice izlazi u tajicama dajući im priliku da budu glamurozne i seksi i to kombinirajući ih uz sakoe i visoke potpetice!

Tajice su izvrstan i udoban dio jesenskog outfita Možda vas zanima Tajice možeš opet izvaditi iz ormara, a evo kako ćeš ih najbolje kombinirati ove jeseni Rubrika Moda Moda

Ovaj nešto drugačiji i hrabriji trend prošetala je prolaznica ulicama metropole. Za kombinaciju koja je privlačila poglede izabrala je upečatljive ljubičaste tajice i bijeli sako ispod kojeg je obukla crni top. Crne su joj bile i sandale koje se vežu oko gležnja , a nakit jednostavan – tek decentne zlatne ogrlice. Sunčane naočale i torbicu u cjelinu je povezala odabirom iste boje ovih dodataka. 

Prolaznica u upečatljivom oputfitu | Autor: Pixsell Pixsell Prolaznica u upečatljivom oputfitu

Odvažan outfit dolaskom hladnijih dana može se lako nositi - uz jesensku topliju obuću ili uz dodatak kaputa.

Tajice nisu samo za sport: Evo uz kojih 5 komada iz ormara ih možeš kombinirati za top izgled

Ako u ovoj kombinaciji vidiš potencijal za jesenske dane slobodno se inspiriraj komadima koje smo pronašli u high street dućanima. 

Tajice | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Tajice S lijeva na desno: Zara (229,00 kn), Bershka (79,90 kn),H&M (oko 75,00 kuna)

Šljokičaste, satenske, rebraste, od umjetne kože - tajice zaista možeš uklopiti u outfit za bilo kakvu priliku

Sakoi | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Sakoi S lijeva na desno: Reserved (299,90 kn), Bershka (279,90 kn), Zara (399,90 kn)

Sakoi u vještoj kombinaciji uz tajice mogu ispričate pravu modnu poriču: seksi, galmuroznu, razigranu, urbanu, opuštenu….

 

Photo: Pixsell

Komentari 0