Moda

Stajling trik koji su smislile Skandinavke: evo kako ćemo nositi ljetne haljine

  • Skandinavske djevojke vode se motom manje je više, a ono što im je najvažnije - je kvaliteta ispred kvantitete
  • Nordijska mješavina stilova impresionira jarko obojenim naglascima i uzbudljivim kombinacijama stilova
  • Ako je suditi po proljeću, i ljeto bi moglo biti prevrtljivo i hladno, ali doskočile su tomu. Pogledaj kako iskombinirati ljetnu haljinu, a da se ne smrzavaš

Hladno, toplo, hladno: pa, što sad? Ako vrijeme radi što želi, možemo i mi! Ovim genijalnim trikom skandinavske djevojke pokazuju nam kako možemo nositi lagane haljine u proljeće 2021. godine, a i ljeti ako dođe koji hladniji period. Mnoge žene smatraju da se Skandinavci jednostavno znaju dobro odjenuti. Na njima nekako sve izgleda dobro. To je možda zato što se njihove djevojke usredotočuju na kvalitetu, a ne na količinu, a njihov moto je "manje je više".

Ipak, zbog toga im stil nije dosadan već, naprotiv, nordijska mješavina stilova impresionira jarko obojenim naglascima i uzbudljivim kombinacijama. Baš poput jednostavnog trika uz koji se ljetne haljine mogu nositi bez problema čak i u promjenjivoj prijelaznoj sezoni - kombinirale su ih s pletenim prslucima, komadom koji je ove zime postao megapopularan. A očito mu slava neće izblijediti ni u toplijoj sezoni.

Pleteni prsluci su apsolutni trend! Donosimo 6 načina kako ih nositi i najbolji izbor iz trgovina

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

S lijeva na desno: Zara (299,90 kn); Zara (179,90 kn); Mango (449,90 kn)

Kako Skandinavske nose ljetne haljine ove godine

S novom slobodom u modi napokon možeš odjenuti ono što ti se u početku čini nespojivo. Ženstvenoj ljetnoj haljini stoga se pridružuje modni trend koji je donedavno spadao u "tešku" kategoriju predmeta od vune: pulover bez rukava. Nije samo važan trend u hladnije dane, već je sada i omiljeni komad djevojaka sa sjevera u stiliziranju ljetnih haljina  za proljeće 2021. godine. To pokazuju Instagram kombinacije skandinavskih influencerica, koje se u posljednje vrijeme sve više oslanjaju na kombinaciju pletenog prsluka i midi haljine.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

S lijeva na desno: Zara (229,90 kn); Stradivarijus (119,90 kn); Mango (349,90 kn)

Ljetne cipele Možda vas zanima Lista ljetnih cipela koje ćeš posvuda viđati - neki modeli bi te mogli iznenaditi! Rubrika Moda Moda

Zove nas proljeće: H&M je upravo lansirao najljepšu (i najodrživiju) cvjetnu kolekciju!

Ono što je posebno upečatljivo je hrabrost korištenja boja, što kombinacijama daje dodatnu dozu dobrog raspoloženja. Ovaj trend pokazuje čežnju za modnim stylingom. Kao da poručuje: želimo puno sunca i nove energije. Čak i u ovim promjenjivim danima, kada se časak čini da je stiglo pravo proljeće, a već idući tren naglo zahladi možeš odjenuti svoju omiljenu ljetnu haljinu i mekani pulover - a sljedeći put kad odeš u šetnju možeš se samo pretvarati da šetaš Kopenhagenom.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

S lijeva na desno: Zara (229,90 kn); Zara (149,90 kn); Mango (349,90 kn)

Savjeti za styling ako nosiš ljetnu haljinu s puloverom

Skandinavci (naravno!) imaju i ostatak stylinga koji upotpunjuju ljetnu haljinu i pulover. Ton stajlingu daju stilski kontrasti koji su također funkcionalni za promjenjivo vrijeme, poput tenisica i čarapa ili krupnih čizama u kombinaciji s haljinom. Puloveri se posebno dobro slažu sa ženstvenim i razigranim haljinama u midi duljini.

Možda vas zanima Ova tri modela proljetnih cipela sjajno pristaju uz trenutno najpopularnije, široke traperice Rubrika Moda Moda

A ako je ovakva kombinacija i dalje previše odvažna za tvoju omiljenu ljetnu haljinu, preveliki džemper od debelog pletiva također izgleda super ležerno.

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Instagram@victoriasaceanu
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!