Moda

Ova tri modela proljetnih cipela sjajno pristaju uz trenutno najpopularnije, široke traperice

  • Uske traperice su 'out'! Udobni i opušteni krojevi vladaju scenom, a posebno su popularni takozvani zvonasti modeli
  • No, široke hlače naizgled je teže kombinirati s trendi odjećom, a razrješenje ove dileme naša je današnja tema
  • Izdvojile smo tri modela cipela koji sjajno pristaju uz opuštene krojeve traperica te smo ih potkrijepile primjerima iz aktualne ponude

Jedan od vodećih modnih trendova trenutno je 'new comfort', odnosno promocija modnih komada koji se prvenstveno odlikuju udobnim krojevima. Iznimka nije ni svijet trapera u kojem su izrazito popularni takozvani 'flare' modeli. Riječ je o zvonastim trapericama s izraženim širokim nogavicama. Nedavno smo ti otkrile uz koja tri zimska modela cipela trenutno pristaju ovaj model, a pravo je vrijeme da sagledamo i s kojim primjercima ljetnih obuće ih valja kombinirati.

 | Autor: Instagam Instagam

Tenisice se nameću kao jasan odgovor, a budući da je riječ o hlačama dužeg kroja uz njih će sjajno pristajati i špagerice. Također, uspješno ih možeš kombinirati i uz klompe. No, naš odabir ipak su ova tri modela cipela:

 

1. Otvorene sandale s blok petom

Ako široke traperice slove za najudobniji jeans model, onda u svijetu ljetnih cipela tu titulu zaslužuju sandale ukrašene remenom i blok petom. Premda (pro)ljetne kolekcije vrve bojama, naš je odabir pao na neutrale modele s kojima je doista teško pogriješiti.

 
 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Primjeri: Mohito (299,90 kuna), Planet obuća (215,20 kuna), Mango (249,90 kuna)

Pet pari cipela koje bi svaka žena trebala imati u ormaru ako joj je 40+ godina


2. Salonke s midi petom

Udobnost je bila nit vodilja i u kreiranju naše druge kategorije. Ovdje su se našle salonke sa širom petom, još jedne kandidatkinje za titulu 'kraljica udobnost'. Hoćeš li odabrati klasične salonke sa špic završetkom, one s upečatljivim uzorkom ili pak salonke s otvorenom petom, ovisi isključivo o tebi i tvojim modnim preferencijama.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Primjeri: Zara (179,90 kuna), Mohito (229,90 kuna), Planet obuća (159,20 kuna)

Male petice "ružan" su trend koji vlada proljetnim i ljetnim kolekcijama

3. Ravne natikače

Ma tko je rekao da uz traperice ne ide ravna obuća? Naš odabir su popularne ravne natikače zatvorene s prednje strane, ljubiteljicama mode poznate i pod stranim nazivom 'mules'. Naravno, nećeš pogriješiti ni ako se odlučiš na balerinke, a ovdje možeš provjeriti koji su to modeli privukli našu pažnju.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Primjeri: Reserved (259,90 kuna), Planet obuća (183,20 kuna), Stradivarius (199,90 kuna)

Ljetne cipele Možda vas zanima Lista ljetnih cipela koje ćeš posvuda viđati - neki modeli bi te mogli iznenaditi! Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram@silvi.gjo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!