Moda

Neke dame ih preziru, neke obožavaju! A mi ti donosimo sjajne modele balerinki već od 30 kuna

  • Ako si ljubiteljica balerinki znaj da si na pravom mjestu jer smo iz aktualne ponude izdvojile najzanimljivije modele od 30 pa sve do 1300 kuna
  • Primjetno je kako će se ove godine mahom nositi klasični crni ili bež modeli, a najpopularniji su oni od mekane kože
  • Donosimo i rješenja za sve one dame koje zaziru od dosadnih, standardnih modela, a upoznajemo te i s jednim osebujnim brendom balerinki

Kad su balerinke u pitanju, konsenzusa nema. Dok dio ljubiteljica mode zazire od njih, druge ih svrstavaju u omiljeni model obuće. A upravo bi njih mogla razveseliti informacija da smo sjajne primjerke balerinki prošle već po cijeni od 30 kuna!

Dostupne su u novoj kolekciji poljskog brenda Sinsay, a sjajna je vijest da možeš ostvariti i 50 posto popusta na drugi par balerinki koje su uključene u promociju. Tehnički, to znači da dva para možeš dobiti već po cijeni od 45 kuna! Wow!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: sve Sinsay, bež balerinke (29,90 kuna), žute balerinke (39,90 kuna), balerinke s izvezenim cvijećem (69,90 kuna)

Možda vas zanima Ovaj moćni komad stupio je na proljetnu modnu scenu - pronašli smo najljepše u našim trgovinama Rubrika Moda Moda

Ipak, zavirili smo i u aktualnu ponudu preostalih high street brendova kako bismo bolje analizirali koji ti trendovi vladaju u svijetu balerinki. Već nam je letimičan pregled ukazao na to da su apsolutni favoriti aktualne ponude modeli izvedeni od mekane kože, dostupni mahom u zemljanim tonovima te klasičnoj crnoj ili bijeloj varijanti.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara (299,90 kuna), Massimo Dutti (649,00 kuna), Mango (249,90 kuna)

Oblikovno gledajući, u aktualnoj ponudi su zastupljeniji modeli s izraženim špicom. Naravno, nećeš pogriješiti ni ako se odlučiš na tradicionalne modele za zaobljenim vrhom.

Već nam njihovo ime sugerira kako su balerinke inspirirane izgledom baletnih papučica, no jesi li znala da je za njihov 'izum' zaslužna francuska glumica Brigitte Bardot? Cijele priče o njihovom nastavku možeš se prisjetiti ovdje.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mango (169,90 kuna), Reserved (179,90 kuna), Orsay (169,90 kuna)

Ljubiteljice koloristički upečatljivih modela mogle bi ostati razočarane jer na policama mahom prevladavaju neutralni modeli, pretežito izvedeni u crnoj ili bež boji. Ako ove varijante smatraš suviše dosadnima mogla bi se odlučiti na one koje dolaze s malim 'twistom'.

Prvenstveno se to odnosi na odabir onih koje krasi nesvakidašnji materijal poput pusta ili onih koje su formirane poput pletenih komada. Naš favorit u ovoj kategoriji su prošiveni modeli kožnih balerinki!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: H&M (oko 390 kuna), Reserved (299,90 kuna), Zara (179,90 kuna)

Možda vas zanima Proljeće je pred vratima! Evo koja četiri modela cipela će se najviše nositi Rubrika Moda Moda

No, ako ni navedeni modeli ne zadovoljavaju tvoj specifičan ukus te priželjkuješ pronaći "upečatljiviji" model balerinki, svakako bi trebala zaviriti u aktualnu Mangovu ponudu.

Od balerinki ukrašenih remenom i dekorativnim detaljima sve do onih s animalnim printom, ponuda ovog brenda uistinu je raznovrsna. A ako si ljubiteljica balerinki sa životinjskim uzorkom svakako provjeri i kolekciju domaćeg proizvođača Borova!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: sve Mango, životinjski print (449,90 kuna), balerinke s remenom (249,90 kuna), crvene balerinke (449,90 kuna)

A ako si jedna od onih koje vjeruju kako je život prekratak da bi nosila dosadne cipele te si za osebujan model balerinki spremna izdvojiti i nešto višu svotu novaca onda bi svakako trebala zaviriti u ponudu brenda Pretty Ballerinas.

Ručno rađeni komadi ovog španjolskog proizvođača cipela oduševili su i broje slavne dame, a među njima su se našle i španjolska kraljica Letizia te britanska vojvotkinja Kate Middleton.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: sve Pretty Ballerinas, plave balerinke ( oko 1430 kuna), točkaste balerinke (oko 1735 kuna), životinjski print (oko 1735 kuna)

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić


Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

 

Photo: Instagram

Komentari 0