Moda

Proljeće je pred vratima! Evo koja četiri modela cipela će se najviše nositi

  • Novo godišnje doba, novi trendovi! Znak je to da zavirimo u aktualnu ponudu i predstavimo ti novitete
  • Proljeće pred nama proći se u znaku ravnih cipela, a posebno su popularne mokasinke i njihove inačice
  • S debelim potplatom ili s otvorenom petom? Odabir je na tebi, a mi ti donosimo najzanimljivije modele do 300 kuna

Proljeće je pred vratima, a taj podatak nas je nagnao da zavirimo u aktualnu ponudu dućana ulične mode i otkrijemo koji će se modeli rado nositi u mjesecima pred nama.  Nedavno smo ti otkrili sedam odjevnih komada (i jedan modni dodatak) koji čine sjajnu osnovu proljetne garderobe, a sada je red da se pozabavimo i cipelama koje ćeš nositi uz iste. Sudeći prema aktualnoj ponudu proljeće pred nama će proći u znaku ravnih cipela, a evo na koja četiri modela trebaš posebno obratiti pažnju.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Možda vas zanima 5 pari cipela koje bi svaka žena koja ima više od 40 godina trebala imati u ormaru Rubrika Moda Moda

1. Moksinke s debelim rebrastim potplatom

Na samom početku naše liste našle su se one za koje su modni stručnjaci najavili da će biti najpopularnije cipele 2021. godine. Iako se ta vijest nije svidjela mnogim damama, čini se kako su bili u pravu te se njihovo 'proročanstvo ostvarilo'. Riječ je o crnim mokasinkama s izraženim rebrastim potplatom. Najčešće su ukrašene dekorativnom kopčom sprijeda, a inspiraciju kako ih najbolje stilizirati možeš pronaći ovdje.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara (299,90 kuna), Reserved (299,90 kuna), Bershka (279,90 kuna)

2. Klasične mokasinke

Listu nastavljamo s cipelama koja u ponudama high street brendova možeš pronaći pod različitim imenima. Mokasinke, loaferice ili derby cipele, sve su to inačice ravnih cipela tankog potplata s neznatno povišenom petom. Riječ je o elegantnijoj verziji prethodno spomenutog 'chunky' modela, koja također može biti ukrašena dekorativnom kopčom na prednjoj strani. Naravno to ne mora biti slučaj pa su tako u aktualnoj ponudi zastupljeni i jednostavni modeli bez dodatnih aplikacija.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mohito (229,90 kuna), Mango (349,90 kuna), Reserved (259,90 kuna)

3. U nude i živim bojama

Možeš birati između onih izvedenih od brušene i umjetne kože, a sjajno zvuči podatak da ovi modeli ne dolaze samo u crnoj boji. Tako ćeš one izveden od umjetne kože vrlo lako pronaći i u nude verzijama, dok one brušene dolaze u vrlo vibrantnim verzijama smeđe, plave i crvene boje. Moramo priznati kako su upravo one favorit ovogodišnje ponude ravnih cipela!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara (349,90 kuna), Reserved (229,90 kuna), H&M (oko 380 kuna)

Možda vas zanima Ova tri modela cipela tako sjajno pristaju uz trenutno najtraženije traperice Rubrika Moda Moda

4. Kao natikače

A o tome kako se modni trendovi prije ili kasnije vrate na scenu svjedoči i podatak da su u aktualnoj ponudi ravnih cipela dostupne i mokasinke s otvorenom petom, ljubiteljicama mode poznate i pod nazivom 'mules'. Za njih ćemo ipak trebati pričekati nešto toplije dane. Bilo kako bilo, vjerujemo kako će upravo one uskoro preplaviti domaće ulice. A kad smo kod cipela koje obožavaju Hrvatice, ovdje se možeš prisjetiti modela tenisica koji su modni kritičari već otpisali, no domaće dame ga i dalje rado nose.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (199,90 kuna), Mango (199,90 kuna), Stradivarius (199,90 kuna)

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirali su Mila Elegović i Marija Borić
 

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0