Moda

Spoj udobnosti i trenda: Otkrij kako stilizirati popularan model baggy traperica

  • Baggy jeans trenutno su ultra popularan i trendi model traperica
  • Modne influencerice ih obožavaju, a u svoju garderobu ukomponirati ih možeš i ti!
  • Donosimo ti odlične modele iz omiljenih high street brendova i inspiraciju za stylinge!

Skinny jeans već neko vrijeme nisu u modi, a njihovo mjesto zauzimaju funkcionalniji i udobniji modeli, poput širokih baggy traperica. Traperice su jedan od najsvestranijih odjevnih komada svake garderobe koje možeš stilizirati na bezbroj načina.

Traperice sad možemo pronaći u mnoštvo različitih modela, a nama su ove sezone posebno za oko zapele baggy, odnosno “vrećaste” ili “široke” traperice. Od užih modela razlikuju se najviše po tome što su dosta udobnije, pogotovo ako ih nosiš svakodnevno. Pod baggy traperice ubrajamo boyfriend modele, modele širokih nogavica i opuštene modele.

U nastavku ti donosimo neke od najljepših modela iz trenutnih kolekcija high street brendova, kao i ideje i inspiraciju za odlične stylish outfite!

Udobnost ove sezone preuzima glavnu ulogu, baggy jeans jedan su od najpopularnijih trendova ove godine, uz sveprisutne modele cargo hlača. To možemo zahvaliti i valu trendova iz 90-ih koji se neprestano vraćaju u modu.

Baggy jeans ne moraš uvijek uklopiti u ležernu kombinaciju. Odlično će se složiti i sa sakoom i cipelama na visoku petu, ako želiš svojem outfitu dati dašak elegancije i smanjiti opušten izgled modela baggy traperica. 

 | Autor: Zara/Bershka/Mango Zara/Bershka/Mango Baggy jeans iz kolekcija high street brendova S lijeva na desno: Zara (199,90 kn); Bershka (229,90 kn); Mango (sad 129,90 kn)

Uz baggy traperice ne moraš uvijek igrati na sigurno s klasičnom plavom bojom. Možeš se odlučiti i za neutralne nijanse poput maslinasto zelene ili krem, koje će se savršeno uklopiti u proljetne stylinge. 

 | Autor: Zara/Bershka Zara/Bershka Baggy jeans iz kolekcija high street brendova S lijeva na desno: Zara (199,90 kn); Zara (229,90 kn); Bershka (199,90 kn)

Baggy traperice odlično će se slagati i s ostalim oversize komadima pa ih tako možeš kombinirati uz oversize džemper ili jaknu. Tvoj styling će izgledati cool bez puno truda.

Možda vas zanima Traperice + džemper: 6 dobitnih kombinacija s 2 jednostavna komada Rubrika Moda Moda

Također, možeš se odlučiti i za drugačiju varijantu pa uz baggy jeans odjenuti uski crop top ili majicu kako cijela kombinacija ne bi bila totalno bez forme.

 | Autor: H&M/Bershka H&M/Bershka Baggy jeans iz kolekcija high street brendova S lijeva na desno: H&M (189,90 kn); Bershka (279,90 kn); Bershka (279,90 kn)

Džepovi i bilo kakvi dodaci na modelu baggy traperica dat će im posebnu strukturiranu formu koja će ih odvojiti od ostalih modela bez ukrasa.

Crne baggy traperice još jedan su izbor s kojim nećeš pogriješiti jer ćeš ih moći kombinirati na sve.

Modeli traperica koji će se nositi ove godine Možda vas zanima 4 modela traperica koja ćemo nositi u 2022. Za svakog ima ponešto... Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @stephaniebroek

Komentari 0