Moda

Traperice + džemper: 6 dobitnih kombinacija s 2 jednostavna komada

  • Obožavamo tople pletene džempere, a nema jednostavnije kombinacije nego odjenuti ga na traperice
  • I ta kombinacija nikako ne mora biti dosadna, dapače, jer postoji toliko zanimljivih modela džemprea i toliko različitih traperica... 
  • Za inspiraciju, pogledaj kako svoj omiljeni komad pletenine i jeansa nose modne blogerice

Užitak spajanja sjajnog para traperica i trofejnog pletiva ne može se precijeniti. Bilo da je to udoban neutralni kardigan stiliziran s bijelim trapericama; jednostavne plave traperice i svijetli džemper, ili tamne traperice u kombinaciji sa super mekanim džemperom, mogućnosti za dobar osjećaj su beskrajne.

Nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir pri odabiru kombinacije: usredotoči se na način na koji ti traperice pristaju. Zatim odaberi pletivo koje nadopunjuje stil tvojeg trapera. Svijetli džemperi i široke traperice često se pojavljuju na modnim pistama, no i na ulicama su vrlo učestali izbor dama. 

1. Džemper s izrezima

Kad bi mogla pronaći ultimativnu odjeću za 2021., to bi bilo to. Izrezana pletiva (i izrezi, općenito) veliki su trend ove sezone, a opuštene, široke traperice također su jedan od najpopularnijih trendova trapera. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ellie (@slipintostyle)

2. Džemper s puf rukavima

Još jedan rasprostranjen trend već posljednjih nekoliko sezona su puf rukavi. Ovakav džemper u boji izbor je mnogih influencerica, pa ako se odlučiš za njega izgledat ćeš potpuno u trendu.

3. Kratki kardigan

Odluči se za pletene kombinacije s gumbima u kombinaciji s tamnoplavim trapericama za klasičan izgled, ili pak bijelim trapericama za elegantnije izdanje.

Nije li ovo najljepši bob koji si vidjela? Riječ je o talijanskom bobu, a idealan je za hladne jesenske dane! Možda vas zanima Nije li ovo najljepši bob koji si vidjela? Riječ je o talijanskom bobu, a idealan je za hladne jesenske dane! Rubrika Beauty Beauty

4. Oversized džemper s visokim ovratnikom

Pletenine s udobnim rol ovratnikom bezvremenski su proizvod. Ne samo da ti griju vrat, već izgledaju i tako ležerno. 

Bijele, smeđe ili crne: zaljubili smo se u nove Stradivarius visoke čizme (po OK cijeni)

5. Džemper s prugama

Zašto ne oponašati svoju omiljenu muzu u pariškom stilu, u trapericama i šik džemperu na pruge? Za tren ćeš se osjećati kao da si u Gradu Ljubavi. 

Možda vas zanima 5 modela cipela koje izvrsno idu uz pletene haljine i suknje. Pogledaj kombinacije! Rubrika Moda Moda

6. Bijeli/bež džemper

Svi bijeli ili krem ​​stajlinzi nisu za one slabog srca (ili nespretne) među nama, ali jamče dašak luksuza. Izabereš li bijeli džemper, ili pak onaj u nježnim krem nijansama, elegancija je zajamčena.

Vjerujemo kako smo dali nekoliko ideja za idući put kada odlučiš uskočiti u traperice i topli džemper.

Photo: Instagram@vladamua

Komentari 0