Moda
Stradivarius visoke čizme

Bijele, smeđe ili crne: zaljubili smo se u nove Stradivarius visoke čizme (po OK cijeni)

  • Visoke elegantne čizme s potpeticom klasičan su par cipela koji treba imati u ormaru 
  • Ono zbog čega ih toliko volimo je njihova svestranost , ali i dugovječnost - nikad neće izaći iz mode
  • Stoga nas je razveselila nova ponuda brenda Stradivarius koji je ove ženstvene čizme izbacio u tri univerzalne boje i po sasvim prihvatljivoj cijeni

Na našu sreću, čini se da visoke čizme ne idu nikamo ni ove sezone. Iz godine u godinu vraćaju se na ulice, u dućane i jasno je da su odavna nadrasle kategoriju trenda i prešle među klasike i osnovne komade u našoj garderobi. Možda ih toliko volimo jer su tako svestrane. Možeš ih iskombinirati uz svoje omiljene traperice, mini suknju ili midi haljinu i odmah ćeš nadograditi najosnovniji izgled. Možeš ih čak nositi uz svoje ljetne haljine kako ih se ne bi odrekla ni u jesen.

Prošivene jakne Možda vas zanima Tople prošivene jakne i kaputi su hit ove zime. Izdvojili smo najljepše modele Rubrika Moda Moda

Bilo da želiš uložiti u prvi par ili trebaš obogatiti svoju kolekciju nakon što si iznosila ovaj komad prošlih sezonapo našem mišljenju pronašli smo za tebe visoke čizme u Stradivarijusu u nekoliko boja.

Kožne hlače ove zime se nose u sasvim neočekivanoj boji, izabrali smo najljepše

 | Autor: PR/Stradivarius PR/Stradivarius

Primjeri: sve Stradivarijus: crne čizme (449,90 kn), smeđe čizme (449,90 kn), bijele čizme (449,90 kn)

Ako si fan kompletnog crnog outfita, možeš izabrati klasične crne visoke čizme. S obzirom na to da pristaju na mnoštvo kombinacija, odmah su potaknule inspiraciju za jesenske outfite. Za razigran i ponešto hrabriji stil možeš se odlučiti za bijele čizme. Dobro će izgledati i na minice i na midi haljine.

Za pravu jesensku kombinaciju s bojom bez koje je jesen nezamisliva, smeđe čizme savršeno će se uklopiti s trapericama i basic majicom preko koje ćeš prebaciti kaput boje devine dlake. Naravno, možemo zamisliti da sve tri boje izgledaju chic s crnim hlačama i prevelikim blejzerom s remenom u struku. Lijepo bi se sljubile i s dužom haljinom, i to možda pletenom. Uostalom, ovaj stil čizama idealan je za davanje prednosti raznovrsnim kombinacijama za hladno vrijeme. 

Možda vas zanima 5 modela cipela koje izvrsno idu uz pletene haljine i suknje. Pogledaj kombinacije! Rubrika Moda Moda
Photo: Pr/prettycactus

Komentari 0