Moda
Prošivene jakne

Tople prošivene jakne i kaputi su hit ove zime. Izdvojili smo najljepše modele

  • Sudeći prema vremenskoj prognozi ovo bi mogli biti posljednji dani koje provodimo u kožnim jaknama ili balonerima
  • Niže temperature motivirat će nas da uskočimo u topliju odjeću, a među njima kraljice su prošiveni topli kaputi i jakne
  • Ove sezone prave su modne poslastice, s naglašenim džepovima i ovratnicima te prošiveni posebnim zanimljivim geometrijskim oblicima - pogledaj što smo izdvojile

Koji je za tebe najvažniji dio jesenskog odnosnog zimskog outfita? Ako je tvoj odgovor topli kaput ili jakna i pri tom misliš na udobnu, toplu i stylish odjeću, onda si se našla u pravo vrijeme na pravom mjestu. Nismo mogle odoljeti da se ne pozabavimo kraljicama sezonskih outfita  i to posebno trendovskim prošivenim komadima koje si možda već počela primjećivati na ulicama. Razlog više je i hladnije vrijeme koje će nas prema prognozama i vrlo brzo sustići. 

U jesen ćemo ući s jaknama Možda vas zanima Iako je tek kolovoz jedna jakna već se istaknula kao jesenski hit, pronašli smo slične Rubrika Moda Moda

Vrijeme je da polako pronađemo mjesto u ormaru za pohranu balonera, kožnih ili traper jakni koji nam izgleda, uskoro neće moći osigurati dostatnu toplinu. Idealnima će se pokazati baš prošivene jakne, pernate ili s drugim ispunima, koje nam se posebno sviđaju zbog svog nikad razigranijeg izgleda. 

Dolaze u svim bojama - u klasičnoj crnoj, bijeloj ili krem boji, a zatim su i vrlo popularne one u zemljanim tonovima. Ako si hrabrija i voliš se poigrati modom na izboru su ti i jarke i upečatljive boje. Smione boje ove su zime ionako jedan od najjačih trendova.

Prošivene jakne | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Prošivene jakne S lijeva na desno: H&M (oko 745 kn), Zara (499,90 kn), Stradivarius (229,90 kn), Reserved (359,90 kn)

Ovi voluminozni sportski komadi već odavno nisu rezervirani samo za skijališta i boravak u prirodi, mostali su gradski mainstream koji ove sezone dolazi s nešto izraženijim detaljima. Jakne su tako prošivene u zanimljivim (ne)pravilnim geometrijskim oblicima, na njima su obično uočljivi veliki džepovi i ovratnici, a najviše ih dolazi u dužini oko koljena. 

Samo dva komada trebaju ti za chic jesensko izdanje zbog kojeg jedva čekamo niže temperature!

Možeš ih lako uklopiti u ležerne kombinacije, a bit će dobar izbor i u elegantnijim varijantama kada ti je najvažnije sačuvati toplinu. 

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus S lijeva na desno: (Stradivarius 299,90 kn), Reserved (359,90 kn), Zara (549,90 kn), H&m (oko 600,00 kn)

Sviđa li se nešto što smo izdvojili iz ponude highstreet dućana?

Photo: Shutterstock

Komentari 0