Moda

Proljetni klasik kojeg se ne odričemo – pronašle smo najljepše modele balonera iz proljetnih kolekcija!

  • S toplijim vremenom koje nam uskoro dolazi, polako možemo pospremati zimsku odjeću
  • Kapute i pernate jakne u nadolazećem prijelaznom razdoblju zamijenit će bezvremenski baloneri
  • U trenutnim kolekcijama high street brendova pronašle smo odlične modele!

Baloner je jedan od odjevnih klasika koji nikad ne izlazi iz mode. Savršen je za prijelazna razdoblja poput jeseni i proljeća, koje s nestrpljenjem iščekujemo. Baloner je elegantan, jednostavan i praktičan odjevni predmet koji svatko može ukomponirati u svoju garderobu.

Svake sezone pojavljuje se u drugačijem izdanju, no uvijek zadržava svoju prepoznatljivu formu. Kroz sezone, osim u klasičnoj bež, mogli smo ga vidjeti i u drugim kombinacijama boja, poput crne, smeđe ili bijele. To nije iznimka ni ove godine pa tako u kolekcijama omiljenih high street brendova dolazi u različitim neutralnim nijansama. 

Baloner ima pravi statusni simbol u modnom svijetu i nema ljubiteljice mode koja nema barem jedan u svojoj proljetnoj ili jesenskoj kolekciji. Za njim u ovo doba godine posežemo jednako kao i za laganijom obućom poput bijelih tenisica ili kožnih mokasina.

U nastavku potraži inspiraciju za svoj novi model balonera kojim ćeš si uljepšati proljeće, kao i primjere kako ga odlično stilizirati!

Modeli baloneri mijenjaju se i s pojedinim trendovima, a unazad već nekoliko sezona možemo vidjeti i predimenzionirane modele balonera, no i one s klasičnom, strukiranom siluetom.

 | Autor: Mango/Bershka/Zara Mango/Bershka/Zara Modeli balonera iz kolekcija high street brendova S lijeva na desno: Mango (549,90 kn); Bershka (sad 349,90 kn); Mango 999,90 kn)

Možda vas zanima Modeli cipela s ovim efektnim detaljem bit će najveći hit ove godine! Evo ponude iz trgovina Rubrika Moda Moda

 | Autor: Bershka/Stradivarius Bershka/Stradivarius Modeli balonera iz kolekcija high street brendova S lijeva na desno: Bershka (299,90 kn); Bershka (499,90 kn); Stradivarius (229,90 kn)

Prilagodljiv je svakom stilu i zbog svojeg jednostavnog i klasičnog izgleda vrlo spretan za kombiniranje s ostalom odjećom, ali i modnim dodacima. 

 | Autor: Stradivarius/Zara Stradivarius/Zara Modeli balonera iz kolekcija high street brendova S lijeva na desno: Stradivarius (299,90 kn); Zara (999,90 kn); Zara (599,90 kn)

U dobar baloner vrijedi uložiti jer ćeš ga sigurno “iznositi”. Neće izaći iz mode kad god ga poželjela odjenuti, svakom tvojem outfitu dat će iznimno šarmantan i elegantan ton.

Možda vas zanima Marijana Batinić oprostila se od ljetne garderobe i uskočila u prekrasni kožni baloner Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @vitaliia

Komentari 0