Moda

Modeli cipela s ovim efektnim detaljem bit će najveći hit ove godine! Evo ponude iz trgovina

  • Proljeće je sve bliže što znači da se uskoro opraštamo od zimske obuće te da je vrijeme za nove cipele!
  • U proljetnim, ali i ljetnim kolekcijama pronašle smo predivne modele s detaljem koji će zasigurno biti hit
  • Zlatne karike, često i predimenzionirane počele su svoj proboj na obuću još prošle godina, a sada su posvuda!

S dolaskom ljepšeg vremena, proljeće nam se sve više bliži. Naravno, s time dolaze i noviteti među trendovima, posebno cipelama. Nove proljetne kolekcije high street brendova donose mnogo novih lijepih modela, a nama su za oko posebno zapeli modeli s jednim efektnim detaljem. Riječ je o predimenzioniranim karikama lanca kao ukrasom na cipelama koje su se prometnule kao glavni nadolazeći trend.

S modelima ovakvih cipela podići ćeš baš svaku svakodnevnu kombinaciju, a odlično će se uklopiti i u tvoje poslovne kombinacije kako ne bi uvijek bile stroge ili monotone!

 | Autor: Zara/Bershka/H&M Zara/Bershka/H&M Cipele s lancem

S lijeva na desno: Zara (299,90 kn); Bershka (229,90 kn); H&M (179,90 kn)

Možda vas zanima Poprilično smo uzbuđeni jer proljeće donosi neke zaboravljene stilove koje smo obožavali Rubrika Moda Moda

I nova kolekcija Mass obuće donosi nam odlične modele cipela s ovim elegantnim detaljem koje će upotpuniti svaku modnu kombinaciju.  Svijetle nijanse vladaju bojama ovih modela, no uvijek ćeš pronaći i klasične crne ili smeđe, posebno u popularnim modelima mokasina, no i među sandalama i natikačama.

 | Autor: Mass Mass

S lijeva na desno: Guess; Les Autres; Guess

Neutralne nijanse prevladavaju, a cipele u bež, krem ili smeđoj boji odlično će se uklopiti u baš svaku garderobu! Jedino što trebaš razmisliti je kakav model ti je najpotrebniji i što će se najbolje slagati s odjevnim predmetima i modnim dodacima koje već posjeduješ. Modeli cipela s metalnom kopčom ili detaljem lanca odišu elegancijom. Svaki tvoj outfit odmah će postati upečatljiviji i modno profinjeniji uz ovakav model mokasina, natikača, štikli ili sandala.

Mokasine su posebno naglašane kao odličan model cipela za proljeće jer ih možeš iskoristiti u mnoštvu modnih kombinacija. Unazad nekoliko sezona posebno su popularne kožne mokasine s debelim đonom, a takve modele možemo vidjeti i u najnovijim kolekcijama. Mokasine s tankim potplatom su sofisticirane i pružaju dozu ozbiljnosti. Dodatak metalne kopče ili lanca učinit će ih još posebnijima.

 | Autor: Zara/Mango Zara/Mango Mokasine s lancem

S lijeva na desno: Mango (349,90 kn); Mango (349,90 kn); Zara (449,90 kn)

Sandale s lancem ili metalnom kopčom savršeni su dodatak outfitu za večernji izlazak. Ove sezone iznimno su popularne i natikače s tankom potpeticom koje daju posebnu dozu elegancije!

 | Autor: Zara/H&M Zara/H&M Sandale s lancem

S lijeva na desno: Zara (349,90 kn); Zara (299,90 kn); H&M (229,90 kn)

Doba je vraćanja trendova pa su tako na red došle i klompe! Povratak klompi u velikom stilu očekuje nas ovog proljeća. Veliki hit 80-tih godina prošlog stoljeća nalazit će se u ponudi mnogih modnih brendova. Idealne su za ležerne kombinacije uz traperice, ali i opuštene duge haljine, dok su pritom udobne i jednostavne za nošenje. 

 | Autor: Zara Zara Klompe s lancem

Zara, klompe s metalnom kopčom (449,90 kn)

Koji ti se model cipela s predimenzioniranom karikom lanca kao ukrasom najviše sviđa?

Možda vas zanima Top komadi za nove modne izazove Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0