Moda
Angelina Jolie

Angelina Jolie već godinama obožava ove jednostavne, a elegantne čizmice! Pronašle smo slične modele

  • Angelina Jolie sinonim je za sofisticiranost i eleganciju
  • Glumica obožava jednostavne i bezvremenske komade
  • Takve su i njene omiljene crne gležnjače, a za tebe smo se potrudile pronaći slične modele

Angelina Jolie poznata je ljubiteljica minimalističkog modnog stila. U svoje slobodno vrijeme i za svakodnevne izlaske, glumica se uvijek odlučuje za bezvremenske komade.

Njena impresivna kolekcija dizajnerskih klasika uključuje sofisticirane odjevne komade poput balonera, dizajnerskih torbi i „oversize“ crnih sunčanih naočala. 

Možda vas zanima Pronašli smo najpoželjnije apres-ski modele obuće za ovu sezonu Rubrika Life&style Life&style

I njenu pomno biranu kolekciju obuće također vrijedi spomenuti. Ovdje radi balans pa tako voli nositi dizajnerske štikle, ali i balerinke po pristupačnijim cijenama.

Još jedan par zimske obuće koji Angelina obožava su i čizme. Tako je nedavno glumica snimljena u omiljenom paru Valentino crnih kožnih gležnjača, savršenih za zimu. Ovakav par Angelina nosi već godinama.

 | Autor: Stradivarius/Zara/Mango Stradivarius/Zara/Mango S lijeva na desno: Stradivarius (299,90 kn); Zara (299,90 kn); Mango (sad 399,90 kn)

Glumica je viđena u Los Angelesu u izlasku s kćeri. Angelina je nosila klasičnu, jednostavnu odjevnu kombinaciju u crnoj boji, a na nogama je imala svoje omiljene čizmize.

Par ovih čizama elegantan je i sofisticiran, baš po Angelininom ukusu, a vrlo ga je lako kombinirati. Crne gležnjače mogu se nositi na gotovo sve, a rijetko kad izlaze iz mode.

 | Autor: Zara/Mango Zara/Mango S lijeva na desno: Zara (349,90 kn); Mango (sad 169,90 kn); Zara (299,90 kn)

Osim Angeline i druge slavne dame vole nositi crne kožne gležnjače, poput Zendaye i Gigi Hadid. Za ovu zimsku sezonu i možeš odlično kombinirati svoje crne čizmice. Odlično će izgledati na traperice, a možeš ih nositi i popularnu pletenu haljinu.

Vrlo slični modeli nude se i u trenutnim kolekcijama high street brendova, tako da se uz svoj novi par čizama svakako možeš inspirirati i Angelininim elegantnim stylingom.

Možda vas zanima Upečatljive i drugačije: Tenisice za žene koje vole statement obuću Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0