Life&style 20. prosinca 2021.

Pronašli smo najpoželjnije apres-ski modele obuće za ovu sezonu

Mass.
Pronašli smo najpoželjnije apres-ski modele obuće za ovu sezonu Pronašli smo najpoželjnije apres-ski modele obuće za ovu sezonu Pronašli smo najpoželjnije apres-ski modele obuće za ovu sezonu Pronašli smo najpoželjnije apres-ski modele obuće za ovu sezonu Pronašli smo najpoželjnije apres-ski modele obuće za ovu sezonu Pronašli smo najpoželjnije apres-ski modele obuće za ovu sezonu Pronašli smo najpoželjnije apres-ski modele obuće za ovu sezonu 1/8 Pronašli smo najpoželjnije apres-ski modele obuće za ovu sezonu

"Apres-ski" obuća je obuća koja se nosi nakon skijanja, kada jedva čekamo skinuti pancerice i obući nešto mekano i toplo. U planinama kratke čizme i kožne čizme nisu poželjne, pa tu na scenu nastupaju „apres-ski“ čizme. U njima je hodanje po snijegu sigurno, a krzno pruža onu potrebnu toplinu. Stoga i ne čudi da je posljednjih sezona ova obuća sve popularnija.

Apres ski obuća mora biti i moderna, pa u tu kategoriju ubrajamo i ženske zimske čizme koje se mogu nositi svaki dan. Sve su prisutnije na gradskim ulicama, donoseći zimski štih s planina u grad. Zimsko razdoblje više ne prolazi bez ovog novog modnog must have-a.

 | Autor: Mass Mass

Kako nisu više rezervirane samo za planine i skijališta, pogodne su za popodnevnu šetnju gradom, ali i za provođenje slobodnog vremena na otvorenom jer će stopala u njima ostati suha i topla.

Ove godine izbor ove obuće je zaista raznolik jer postoji mnogo različitih modela (od sportskih do onih modernijih koji su odlični za šetnju gradskim ulicama), boja i kombinacija s drugim materijalima ili krznom. Pogledajte favorite koje je naše uredništvo odabralo u Mass trgovinama. Neki modeli su vrlo sportski, poput gležnjača Sorel i JCL gležnjača, dok drugi se mogu nositi u svim dnevnim kombinacijama, kao što su Tamaris, Tom Tailor i Tommy Hilfiger čizme. Dodatak krzna kao što je na Benetton gležnjačama, svaku modnu kombinaciju učine zabavnom. „Apres-ski“ obuća koja je sve popularnija u svakodnevnim kombinacija, upotpunjuje pravi zimski look.

 | Autor: Mass Mass

Klasična obuća za skijanje u modernom ruhu postala je svestrana i popularna čak i među onima koji ne skijaju. Od casual tajica do vječnog klasika traperica, „apres-ski“ obuća sve je više popularnija u kombinacijama s midi haljinama i suknjama. Pružajući dojam udobnosti, stylingu ne nedostaje kreativnosti i trendi efekta.

 | Autor: Mass Mass

Raznoliku ponudu možete provjeriti na mass-shoes.com i uvjeriti se da ćete biti primijećeni i u trenucima kada je najvažnije da nam nije hladno.