Moda
Modeli traperica koji će se nositi ove godine

4 modela traperica koja ćemo nositi u 2022. Za svakog ima ponešto...

  • Ruku na srce: ludi smo za traperom u svim oblicima, bojama i stilovima
  • I, naravno, sada gledamo trendove za 2022. godinu 
  • Koje su traperice doista vruće ove godine? Predstavljamo ti najbolje modele za ovu godinu

Više ne možemo zamisliti trendi outfite bez udobnog svestranog trapera. A sjajna stvar je i sljedeće: ljubiteljice mode više nisu vezane uz klasične skinny traperice, nego se doista mogu osloboditi uz golem izbor stilova. Pokazat ćemo ti najljepše traper outfite fashionistica. 

Možda vas zanima Traperice + džemper: 6 dobitnih kombinacija s 2 jednostavna komada Rubrika Moda Moda

1. Straight leg

Volimo udobne hlače: traperice ravnog kroja ne samo da su super praktične i udobne, nego također daju našoj odjeći potrebne modne vibracije. Modna profesionalka Ashley Brooke kombinira poderani model s izlizanim porubom s gležnjačama u boji konjaka i velikim vunenim kaputom. Ležeran izgled koji odgovara gotovo svakoj prilici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Brooke (@ashbrooke)

2. Klasični plavi traper

Doduše, lani su sive, svijetle ili izblijedjele traperice bile na vrhu liste poželjnih modela. To se sada mijenja! U 2022. vraćamo se korijenima i oslanjamo se na traperice u klasičnom, plavom traperu. Pitaš se kako najbolje kombinirati jaku plavu? Vrlo jednostavno: mislimo da je plava boja trapera jednako neutralna kao i siva ili crna i kombiniramo klasiku sa svime što ti padne na pamet. Fashionistica Caro Daur također koristi boju i nosi pastelni kardigan s plavim trapericama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

3. Široke i još šire

Fashionisti pokazuju kako se to radi, a mi smo ih marljivo pratili tijekom prošle godine. Naravno, sa sobom ćemo u 2022. ponijeti i naše široke traperice, jer trend ni pod kojim uvjetima ne smije prestati. A budući da ove godine traperice postaju jako velike, mi ćemo se odlučiti za bodi koji grli figuru i uske džempere s dolčevitom. Želiš li all-in sa širokim izgledom, najbolje je gornji dio ugurati u traperice i odlučiti se za model visokog struka koji naglašava struk. To čini izgled potpuno ležernim, ali ne čini figuru glomaznom. 

4. Opušten kroj

Savršena mješavina širokih i ravnih nogavica i naš omiljeni pratilac za svakodnevni život: traperice opuštenog kroja, tzv. loose fit model. Modna kraljica Netti Weber pokazuje kako se to radi: stilizira opušteni model s faktorom trenda i preveliku majicu s kapuljačom. Također nosi šik zlatne sandale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annette Weber (@nettiweber)

Photo: Shutterstock

Komentari 0