Moda

Reserved ima fantastičnu verziju popularnih čizama koje će zagrijati i najzimogroznije

  • Draga naša čitateljice, pronašle smo idealan par obuće koji ćeš rado nositi ove zime
  • Osim što su udobne i praktične, ispunjene su i mekanim umjetnim krznom koje osigurava željenu toplinu
  • Riječ je o gležnjačama iz Reserveda koje dolaze u dvije boje, a za koje trebaš izdvojiti 350 kuna

Pretražujući jesenske kolekcije obuće, pogled nam se zaustavio na gležnjačama iz aktualne ponude poljskog brenda Reserved. Riječ je o crnim gležnjačama s ravnim potplatom koje s vanjske strane krase vezice koje pospješuju osjećaj stabilnosti prilikom nošenja.

No, ono što nas je posebno oduševilo jest mekana ispuna od umjetnog krzna. Hladniji dan su pred nama, a ovaj model djeluje tako pogodno za sve zimogrozne dame koje cijene praktičnost, toplinu i udobnost.

Možda vas zanima Ovo je trenutačno najtraženija dizajnerska torba na svijetu, dostupna je već od 900 kuna Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ovaj model je zapravo jedna od modernih interpretacija klasičnih zimskih buca. Posljednjih sezona imali smo priliku vidjeti kako su se neke od najpoznatijih modnih kuća odlučile na redizajn praktične obuće namijenjene za zimske vremenske uvjete, poput buca ili gojzerica, te su ih pretvorile u upečatljive primjerke ulične mode.

Možda vas zanima adidas je predstavio tenisice s potpeticom i dolaze u tri varijante. Bi li ih nosila? Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Za spomenute gležnjače iz Reserveda trebat ćeš izdvojiti 350 kuna, a sjajna je vijest da uz crnu dolaze i u bež verziji. Priznajemo, svjetlija verzija nas je uvelike podsjetila na Uggsice pa vjerujemo da će se one rado naći u ormarima ljubiteljica ovog popularnog modela obuće. Zahvaljujući krznenoj unutrašnjosti djeluju iznimno udobno te vjerujemo da će te uspješno zagrijati u hladnijim danima pred nama.

Možda vas zanima Šećer na kraju svake kombinacije: Pogledaj kakav ćemo nakit nositi ove jeseni Rubrika Moda Moda
Photo: Pr/miss7

Komentari 0