Moda

adidas je predstavio tenisice s potpeticom i dolaze u tri varijante. Bi li ih nosila?

  • Adidas se odlučio poigrati s dizajnom mnogima omiljenog Superstar modela te ga povisiti za nekoliko centimetara
  • Tako su kreirane Superstar Ellure, tenisice koje prema dizajnerima spajaju udobnost sportske obuće i dramatiku štikli
  • Njihova cijena kreće se oko 900 kuna, a trenutno su dostupne u tri verzije - metalik srebrnoj, bijeloj i s cvjetnim motivima

Sjećate li se marantica? Tenisice na skrivenu petu čiji je izvorni dizajn potpisala francuska dizajnerica Isabel Marant bile su jedan od najtraženijih komada desetljeća za nama. A ove je jeseni tenisice s povišenom potpeticom na tržište je odlučio lansirati poznati sportski brend adidas. Pred tobom su Superstar Ellure tenisice!

Možda vas zanima 3 su razloga zašto mislimo da je ovo najbolja adidasova kolekcija ikad Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: adidas Superstar Ellure (oko 900 kuna)

Ovaj model zapravo je povišena verzija adidasovih nadaleko poznatih Superstar tenisica. Dizajneri ističu kako ovo nije evolucija nadaleko poznatog modela već nova verzija koja ženama pruža mogućnost posjedovanja udobnog i upečatljivog para cipela. "Udobnost tenisice i dramatičnost štikle u jednom? Želje se doista ostvaruju. Sada je vrijeme da se istaknete. Učinite to vlastitom osobnošću i ovim upečatljivim tenisicama", stoji u opisu ovog modela na službenim stranicama brenda.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: adidas Superstar (549,00 kuna), adidas Superstar Ellure (oko 900 kuna)

Možda vas zanima Ovo je trenutačno najtraženija dizajnerska torba na svijetu, dostupna je već od 900 kuna Rubrika Moda Moda

Dizajneri ističu kako je model oblikovan prema ženskom stopalu s ciljem kreiranja udobne cipele koja će pružati sigurnost u koraku te toliko željeni centimetar više. Tenisicu krasi gumena klinasta potpetica od 6 cm, a dizajn potplata imitira onaj koji nalazimo na originalnim modelima iz Superstar kolekcije.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: adidas Superstar Ellure (oko 900 kuna)

Trenutno su dostupne u online ponudi, a možeš birati između tri modela - metaliziranih srebrnih, bijelih i onih s cvjetnim motivom. Cijena im je oko 900 kuna. Hoće li svoje mjesto pronaći i u tvom ormariću za cipele?

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0