Moda

3 su razloga zašto mislimo da je ovo najbolja adidasova kolekcija ikad

  • Ovo je druga suradnja Beyoncé i njezinog brenda Ivy Park s adidasom - rezultat je puno bolji nego prošli put
  • Više je razloga, a čini se da fantastičan dizajn, pun boja i vrlo nosiv, zapravo nije najvažniji
  • Ova kolekcija slavi ženu raskošna tijela, s oblinama kojih se ne stidi i koje je ne sputavaja - sve što Beyoncé i jest. Još važnije, to je ujedno prva adidas kolekcija u plus size brojevima  

adidas x IVY PARK, nova kolekcija sportske odjeće nastala u suradnji Beyonce i adidasa u prodaju dolazi 30. listopada o čemu se piše već nekoliko dana. Kao i prije, pjevačica je najbolji model za svoje brendove pa je tako snimila i spot i modne fotografije za kolekciju u paleti živih boja, žutoj, zelenoj, crvenoj i smeđoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DRIP 2 October 30 #ThisIsMyPark

A post shared by IVY PARK (@weareivypark) on

Trenirke, hoodice, tajice, topove, kratke hlače, badiće, bicke, sve je to Beyoncé odjenula na svoje raskošno tijelo - statement koji nam se kod pjevačice oduvijek sviđao, poručujući i punijim ženama da nema "zabranjenih" odjevnih predmeta i odjeće koju ne bi mogle nositi. A to uključuje i sportsku odjeću, kao i bavljenje sportom. Uostalom, dokazano je da su kilogrami viška ako se krećemo i vježbamo mnogo manja ugroza za zdravlje od potpunog izostanka fizičke aktivnosti, ma kako mršavi bili.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DRIP 2 October 30 #THISISMYPARK

A post shared by IVY PARK (@weareivypark) on

Dosta je body shaminga i skrivanja iza široke odjeće, jedna je od poruka adidas x IVY PARK kolekcije, a svaki model moći će se kupiti i u velikim brojevima - američki x4, najveći je konfekcijski broj, a ide do mjera 148-132-155 cm. Naravno, ovi fora komadi nisu namijenjeni samo punijima i nisu namijenjeni samo sportskim aktivnostima. Sigurni smo da će je žene rado nositi i dok šeću gradom, idu u kupovinu ili piju kavu s prijateljicama.

 | Autor: Instagram@wearivypark Instagram@wearivypark

Ovo je druga suradnja adidasa i Beyoncéinog brenda Ivy Park, prvu kolekciju izbacili su prije nešto manje od godine dana. Pjevačica je tada izjavila da je to što se nje tiče, doživotna suradnja. Super ako će biti tako. Druga je kolekcija, po nama, dizajnerski puno dorađenija i - jednostavno ljepša. A body positivity poruka i uključivanje velikih brojeva u kolekciju, nemjerljiv je doprinos osnaživanju žena. Što je Beyoncéina misija i inače. Vjerujemo da će kolekcija planuti! 

Možda vas zanima Ove životne lekcije ne želimo otkriti prekasno u životu Rubrika Life&style Life&style

Kolekciju možeš razgledati i u videu koji je pjavačica snimila u stilu spotova iz 80-ih...

 

Photo: Instagram@wearivypark

Komentari 0