Moda

Kožne haljine nove su modne zvijezde sezone: pogledaj kako ih nose ove Splićanke

  • Splićanke su poznate po tome što vrlo dobro prate modne trendove
  • Tako su i ove dvije brinete odjenule haljinu koja postaje nova zvijezda na zimskom nebu
  • Trgovine su pune kožnih haljina, a mi donosimo izbor nekih nama najljepših

Tražiš li novu haljinu za kojom će se ljudi okretati? Kožna haljina, nova zijezda ove zimske sezone to svakako može zajamčiti. Možda je vrijeme da se okreneš od tradicionalnih materijala nečemu novom - uostalom koža je ušla u tako široku upotrebu da je ne nose više samo bajkeri i rockeri. I kožne hlače su posljednjih godina postala meinstream, pa zašto nebi i haljine krenule tim putem? No ipak, ne može se poreći da ipak nisu svakodnevne... Kao ni žena koja je odjene: samosvjesna, pomalo opasna i seksi...

Možda vas zanima Kopiramo! Modni detalj koji Francuskinje tako dobro nose za postizanje šik izgleda Rubrika Moda Moda

Izborom kožne haljine stvara se jedinstven stil - sjajno ako se želiš odmaknuti od dosadnih outfita. Evo kako su to učinile ove dvije prolaznice u Splitu: obje su odjenule kožnu haljinu, ali poprilično različite modele, čak i boje te je drukčije stilizirale. Kako ti se sviđaju njihove kombinacije?

1. Smeđa kožna haljina i čizme

Smeđu haljinu brineta je odjenula uz čizme visokih potpetica i ukrasila remenom. Zanimljiv asesoar su naočale i naušnice s uzorkom kornjačevine, a ni mrežaste čarape nisu prošle neprimjećeno.

 | Autor: Pixsell/Ivo Čagalj Pixsell/Ivo Čagalj

High-street trgovine pune su kožnih haljina. Naravno, prevladavaju one od umjetne kože čije cijene kreću od 200-injak i penju se do 500-600. U Zari ipak ima i haljina od prave kože, no ovi ekskluzivni modeli koštaju 1300 kn.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

S lijeva na desno: smeđa haljina (Zara, 299,90kn); crna haljina s remenom (Mango 269,90kn); crvena haljina (Mango 449,90kn); crna haljina bez rukava (Stradivarius 229,90kn)

2. Plava kožna haljina i tenisice

Ova djevojka plavu je Zarinu košulju-haljinu od umjetne kože kombinirala mnogo jednostavnije, s bež torbicom i papreno skupim Golden Goose bijelm tenisicama.

 | Autor: Pixsell/Ivo Čagalj Pixsell/Ivo Čagalj

Najčešći model kožnih haljina u trgovinama upravo su košulje-haljine, no nisu i jedini. Ponuda je stvarno široka, od umjetne do prave kože, mini ili midi dužine, u raznim bojama. 

Možda vas zanima Tri dame kombinirale su crne kaubojke s minicom. Koja je to najbolje učinila? Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

S lijeva na desno: crna haljina (Mango, 549,90kn); oker haljina (Stradivarius, 229,90kn); crna mini-haljina (Stradivarius, 229,90kn); plava haljina (Zara, 299,90kn) 

Photo: Pixsell/Ivo Čagalj

Komentari 0