Moda

Lejla Filipović opet nas inspirira: pogledaj njezinu jednostavnu kombinaciju za šetnju gradom

  • Lejla Filipović uvijek je lijepo odjevena, ne podbaci ni kad izgleda kao da je krenula na tržnicu
  • Trenirke koje se nose za svaku prigodu dio su new comfort trenda, kojem se i ona priklonila
  • Ipak, Lejla je trenirku podigla na elegantniji nivo odabirom dobrog kaputa
Možda vas zanima 5 znakova koji otkrivaju je li tvoje prijateljstvo s najboljom frendicom zaista pravo Rubrika Life&style Life&style

Lejla Filipović jedna je od najljepše odjevenih poznatih osoba, a super nam je što izgleda sjajno i kad ide, pa skoro doslovno, na tržnicu. U vrlo casulal, opuštenoj, sportskoj varijanti opet djeluje sređeno. Ovaj puta uspjela je to odabirom jednog pravog komada. Na trenirku i tenisice odjenula je je, naime, lagani i elegantni bijeli kaput. Bijeli kaput očito je komad u kojem se Lejla dobro osjeća (i izgleda!) jer ovo joj nije jedini, o jednom smo već pisali! U stajling se savršeno uklopio, a Lejla je "new comfort" odjeću podigla na viši nivo. Super! Evo nam inspiracije za subotnji odlazak u nabavku, dovoljno fin i da sjednemo na kavu u centru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💗🌸💐

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Pokušali smo složiti sličnu kombinaciju s komadima iz Zare i Manga, a ne bi to bilo teško ni s robom iz bilo kojeg high-street dućana - izbor trenirki koje sada postaju svakodnevni odjevni komad koji se nosi i za izlaske, ne samo po kući je stvarno velik, a osim pamučnih novost su sada trenirke od pletiva. 

Možda vas zanima "Nepravdi i udaraca si izdržala i previše"... Tarik uputio emotivnu čestitku za Lejlin rođendan Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Gronji dio trenirke (Zara, 149,90kn); donji dio trenirke (Zara, 149,90kn); kaput (Mango, 599,90kn); tenisice (Mango, 449,90kn)

Photo: Instagram@lejla.filipovic

Komentari 0