Life&style

"Nepravdi i udaraca si izdržala i previše"... Tarik uputio emotivnu čestitku za Lejlin rođendan

  • Danas, 7. listopada svoj 44. rođendan proslavlja poduzetnica i bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović
  • Suprug Tarik joj je posvetio emotivnu čestitku u kojoj joj istaknuo zahvalnost što mu je život učinila prekrasnim
  • Lejla je rođendansko slavlje započela prošlog vikenda kada se u društvu bliskih prijateljica zaputila u Istru

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović danas slavi 44. rođendan. Povodom njezinog slavljeničkog dana na društvenim mrežama se oglasio i njezin suprug, glumac Tarik Filipović. Svoju virtualnu čestitku započeo je sljedećim riječima: "Prije 44 godine kao “palčica” odlučila je opstati...i ostati...i isto toliko godina uljepšavati ovaj svijet ljepotom, dušom i osmijehom." Naime, glumac se referirao na podatak iz Lejline biografije koji otkriva da je rođena kao nedonošče sa samo 1.700 grama.

Možda vas zanima Uz Nacionalni dan borbe protiv raka dojke: Proslavila sam 20 godina od prve dijagnoze, kaže Ljiljana Pranjić Rubrika Life&style Life&style

Poruku je nastavio dirljivim riječima u kojoj joj se zahvaljuje na vremenu koji su proveli zajedno. "Mojih 15 godina se utkalo u tih 44... nadam se da sam ti ih učinio prekrasnim kao i ti meni ... pa neka te život ljulja i njiše godinama onako kako želiš... nježno, nepravdi i udaraca si izdržala i previše..."

Budući da je ovaj opis priložio uz fotografiju na koju se uz njegovu suprugu nalazi i njihova četveronožna ljubimica Doll, glumac se našalio kako ona ima tri godine, ali također se može pohvaliti da izgleda mlađe no što jest. 

Možda vas zanima Lejla Filipović otkrila je li Tarik ljubomoran u braku koji traje već 12 godina Rubrika Stars Stars

Kao što smo već pisali, Lejla je rođendansko slavlje započela prošlog vikenda u društvu bliskih prijateljica. Slavljeničkim trenucima prepustila se u svojoj istarskoj oazi u Rakovcima pored Poreča, a kako izgleda uređenje njihovog drugog doma možeš pogledati ovdje.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0