Stars

Lejla Filipović još uživa u ljetu, a pokazala je i predivnu unutrašnjost obiteljske kuće u Istri

  • Lejla i Tarik Filipović odlučili su iskoristiti bablje ljeto te još uvijek odmaraju u svojoj vikendici u Istri
  • Do sada smo imali prilike na njihovim objavama vidjeti djeliće predivne kamene kuće s bazenom u istarskim Rakovcima
  • Bivša Miss Hrvatske pratiteljima je pokazala kako izgleda unutrašnjost njihove oaze za odmor

Brojni poznati Hrvati odlučili su iskoristiti bablje ljeto kako bi još malo uživali uz more i bazene dok se vrijeme ne promijeni. Jedan od njih je i bračni par Filipović koji su se vratili u svoju istarsku oazu. Lejla i Tarik već godinama, točnije od 2008. godine, posjeduju vikendicu u Rakovcima pored Poreča, a svojim pratiteljima su već pokazali kako se radi o predivnoj kamenoj kući s bazenom. Upravo se slikom pokraj bazena zgodna 43-godišnjakinja oprašta od ljeta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Možda vas zanima Lejla Filipović objavila je fotografiju s ljetovanja koja je oduševila čak i bivšu djevojku njezina supruga Rubrika Stars Stars

Mnogi su oduševljeni Lejlinom figurom u bikiniju, a ovo ljeto nam je pokazala i još neke modele kupaćih kostima koji joj savršeno pristaju. Sjetimo se samo jednodijelnog plavog badića u kojem je pozirala ispred ulaza u obiteljsku vikendicu. Već tada smo mogli vidjeti kako do nje vode kamene stepenice te da je unutrašnjost sigurno puna dnevnog svjetla zbog velikih prozora. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Povodom skorašnjeg povratka u Zagreb, Lejla je svojim pratiteljima odlučila pokazati kako izgleda unutrašnjost kuće na čije je uređenje veoma ponosna. Ne znamo je li ovim objavama prethodila renovacija ili Lejla nije mogla odoljeti da ne pokaže kako im je lijepo. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Lejla Filipović prisjetila se jedne od dražih fotografija sa suprugom. Kako su tada izgledali? Rubrika Stars Stars

Kao što možemo vidjeti, centralna prostorija u kući je dnevni boravak koji se spaja s blagovaonicom te kuhinjom. Boravkom dominira maslinasto zeleni kauč te fotelja, pogled se pruža na bazen. Iz boravka se s jedne strane ide prema stepenicama koje vode na kat, a pored koje stoji slika za koju je zaslužna Lejlina sestra Amela Vukotić, sudeći po objavi.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Dnevni boravak i kuhinju povezuje bijeli blagovaonski stol s osam stolica te bijela kuhinja i u kombinaciji sa smeđim drvetom te 'otok' koji je idealan za spremanje hrane. Vjerujemo kako u ovom prostoru par i njihovi sinovi, 17- godišnji Dino i 12- godišnji Arman provode ugodne obiteljske trenutke. Lejla je pokazala i dio gornje terase na kojoj se nalazi bijeli metalni stol i dvije stolice te bijeli ormar, sve u shabby chic stilu. 

Možda vas zanima Lejla Filipović otkrila je li Tarik ljubomoran u braku koji traje već 12 godina Rubrika Stars Stars

Moramo priznati da nam se jako sviđa kako je Lejla uredila kuću te nam je sad još jasnije zašto obitelj Filipović voli u njoj provoditi puno vremena čak i kad nije ljeto. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0