Moda

Dino i Viktorija Rađa na premijeri filma u šaljivim majicama, Tarik i Lejla u cvjetićima i točkicama

  • Sinoć je održana zagrebačka premijera filma ''Rađa'' o našem proslavljenom košarkašu Dinu Rađi
  • Na premijeri  su se okupile brojne poznate osobe iz javnog života
  • Supružnici Rađa, koji su prošlog mjeseca proslavili 19. godišnjicu braka, ovog puta su se našalili natpisima na svojim majicama

Još jedna naša sportska legenda dobila je film temeljen na njegovom uspjehu i karijeri, a riječ je o Dinu Rađi. Zagrebačka premijera održana je jučer navečer, a na njoj se okupio velik broj poznatih lica iz javnog života. Osim obitelji, Dina su došli podržati i Danijela Martinović, Mia Kovačić, Marijana Batinić i suprug Matej Pašalić, Luka Nižetić, Ivan Huljić i brojni drugi. 

Možda vas zanima Nina Badrić okupila brojne poznate na svom najvećem koncertu u karijeri Rubrika Stars Stars

 | Autor: Josip Regović/Pixsell Josip Regović/Pixsell

Moramo priznati kako nas je glavna zvijezda večeri, Dino, iznenadio svojim stajlingom. Naime, uz crne hlače i crni sako, Dino je odjenuo majicu s likom svoje supruge, a ispod njega je pisalo ''Muž od Viktorije''. Ovom simpatičnom gestom razveselio je uzvanike, ali i suprugu koja je pak imala majicu s likom svoga supruga. Viktorija se također odlučila za crni sako i crne hlače te je odjenula bijelu majicu na kojoj je slika Dina s početka karijere te natpisom Jugoplastika i brojem 14. Taj natpis ima posebno značenje jer je Dinova karijera krenula iz upravo tog splitskog košarkaškog kluba.

 | Autor: Josip Regović/Pixsell Josip Regović/Pixsell

Možda vas zanima Luksuz na nogama: slavne Hrvatice obožavaju ove Pradine čizme od gotovo 10 tisuća kuna Rubrika Stars Stars

Osim bračnog para Rađa, za oko su nam zapeli i Tarik i Lejla Filipović. Supružnici Filipović ovog puta su odabrali trendi uzorke kojima su najavili proljeće. Lejla se odlučila za bijelu bluzu s crnim točkicama koje su jedan od najpopularnijih uzoraka ove sezone, dok se Tarik odlučio za bijelu košulju s uzorkom sitnih cvjetova u boji. Moramo priznati kako su zaista bili pravo osvježenje. 

 | Autor: Josip Regović/Pixsell Josip Regović/Pixsell

Ni pjevač Luka Nižetić, koji je poznat po svom modno m izričaju, nije mogao proći neprimjetno. Luka je ovog puta odabrao svilenu košulju leopard uzorka koju je kombinirao s kožnatim hlačama. 

 | Autor: Josip Regović/Pixsell Josip Regović/Pixsell

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.


 
Photo: Josip Regović/Pixsell

Komentari 0