Moda

Šećer na kraju svake kombinacije: Pogledaj kakav ćemo nakit nositi ove jeseni

U središtu trendova i najpoželjnijih komada nakita za jesen nalaze se ogrlice s medaljonima, lančići u nizovima, viseće naušnice, glomazne narukvice i moderno prstenje jednostavnih linija

Od decentnih lančića do dojmljivih statement naušnica, nakit je uvijek dobar izbor pri odabiru outfita. Osim što upotpunjuje svaku modnu kombinaciju, ovaj mali, ali itekako efektan modni dodatak, ističe našu osobnost. Jednako kao s odjevnim komadima, trendovi u nakitu mijenjaju se iz sezone u sezonu, a ova jesen donosi nam neodoljive novitete koji će se bez sumnje pretvoriti u najpoželjnije modne dodatke sezone. Jedan od noviteta dolazi nam iz tvornice luksuza Prahir Fine Jewellery, a osmišljen je nakon pomnog promatranja i osluškivanja potreba tržišta.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Sofisticiran, simplificiran i trendi nakit jednostavnih linija - tako bismo najbolje opisali novu zvijezdu na hrvatskom nebu nakita jednostavnog imena De'llure. Ovaj nakit uspio je spojiti chic  Parižanki, glamuroznost Njujorčanki, energičnost Talijanki i boho chic Španjolki, a naglasak stavlja na jednostavnost

Kolekcija donosi ogrlice s medaljonima, lančiće u nizovima, viseće naušnice, glomazne narukvice i moderno prstenje jednostavnih linija, izrađene od srebra, čelika i zlata te ukrašene kamenjem u boji. Svi komadi nakita iz kolekcije mogu se nositi odvojeno ili zajedno stvarajući cjelinu koja ostavlja impresivan dojam. De'llure nakit začinit će svaki tvoj styling bez obzira na to nosiš li sportsku, casual ili poslovnu kombinaciju jer paše uz apsolutno sve. Klasične, elegantne i trendi zlatne hoop naušnice odlično funkcioniraju u dnevnim i večernjim kombinacijama, a nizovi ogrlica, prstenja ili narukvica odličan su izbor pri odabiru jednostavnijih modnih komada.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Prva kampanja snimana je s prelijepom Isabellom Rakonić na poznatoj zagrebačkoj lokaciji hotela Le Premier, a iza kamere ovaj put je bila talentirana Dora Barker. Dopusti da te zavede mističan De'llure svijet u Arena centru.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0