Moda
Reformation mokasinke

Reformation mokasinke koje voli nositi i Gigi Hadid, sad dolaze u tri nove boje

  • Mokasinke su trenutno ultra popularni modeli obuće, od prepoznatljivih Pradinih modela do raznih drugih 
  • Među istaknute obožavane modele ubrajaju se i chunky Agathea mokasinke brenda Reformation
  • Najprodavaniji Reformation model sad je lansiran u tri nove nijanse boje

Mokasinke su klasična par obuće koji nikad ne izlazi iz mode, a možemo ih nositi tijekom svih godišnjih doba. Na modnom tržištu postoje brojne inačice ovog modela, no neki poput Pradinih chunky mokasinki s logom, ili onih nastalih u suradnji Guccija i Adidasa ipak se posebno ističu.

Reformation mokasinke | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Gigi Hadid

Također, Reformation Agathea chunky mokasinke vrlo su popularne izbor kod trendseterica, a vole ih nositi i poznate zvijezde poput Gigi Hadid i Katie Holmes, koje ih odlično kombiniraju u casual outfitima s trapericama, ali ove će mokasinke jednako stylish izgledati i uz suknju ili haljinu.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reformation (@reformation)

Kako Francuskinje nose mokasinke Možda vas zanima Mokasine su popularnije nego ikad! 8 chic načina kako ih nositi krademo od Francuskinja Rubrika Moda Moda

Reformation mokasinke | Autor: Reformation Reformation Agathea mokasinke, (335 eur)

Ovog tjedna Reformation je izašao s čak tri nove verzije svojeg  popularnog modela, u crno-bijeloj kombinaciji Agathea mokasinki s crnim đonom, bež-bijeloj te upečatljivoj srebrnoj metalik varijanti. 

Reformation mokasinke | Autor: Reformation Reformation Agathea mokasinke, (335 eur)

Novi modeli mokasinki tako su se pridružili postojećim verzijama poput crne, bijele, boje brusnice, svijetloj bež te onoj s leopard printom. Agathea mokasinke s modernom siluetom izrađene su recikliranog materijala, a na službenoj stranici brenda dostupne su po cijeni od 335 eura. 

Reformation mokasinke | Autor: Reformation Reformation Agathea mokasinke, (335 eur)

Brend Reformation poznat je po svojoj politici održivosti i korištenju recikliranih materijala, a u njihovom RefRecycling programu postoji i odlična mogućnost recikliranja cipela nakon što ih iznosimo za ekološki prihvatljiv pristup odjeći i obući koju više ne možemo nositi.

mokasinke s krznom Možda vas zanima Baš su šarmantne: ove sezone nosimo stylish i tople mokasinke s krznom Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @reformation

Komentari 0