Moda
mokasinke s krznom

Baš su šarmantne: ove sezone nosimo stylish i tople mokasinke s krznom

  • Popularne mokasinke, koje su osvojile ljubiteljice mode, osim u klasičnoj, 'preppy' verziji, mogu se naći i u kombinaciji s krznom ili janjećim runom
  • Topli materijal čini ih pogodnima i za hladnije vrijeme i odličnim izborom za svakodnevne modne kombinacije
  • Donosimo devet modela udobnih, toplih i stylish mokasinki iz trenutnih kolekcija poznatih modnih brendova!

Mokasinke su ove jeseni pravi hit među obućom, a s dolaskom hladnijih dana, u potrazi smo za toplijim modelima. Iako i klasične kožne, poput popularnog Pradinog modela, možemo nositi i s debljim čarapama, zanimljivi modeli mokasinki s krznom i janjećim runom ipak su nešto drugačije i posebnije. 

mokasinke s krznom | Autor: Instagram @florettenacer Instagram @florettenacer mokasinke s krznom

Dodatak janjećeg runa, osim na mokasinkama, ove sezone možemo vidjeti i na drugim odjevnim predmetima i modnim dodacima, poput jakni, ali i torbica. 

Prada mokasinke Možda vas zanima Kožne Prada mokasinke pronašle su svoje mjesto među must have obućom Rubrika Moda Moda

mokasinke s krznom | Autor: Instagram @ingridwilkinson Instagram @ingridwilkinson mokasinke s krznom

Moderan i topao dodatak mokasinkama svakako će pomoći održavanju topline, ali i pri postizanju jako stylish outfita. Savršene za hladne zimske dane pred nama, mokasinke s krznom već su osvojile brojne modne influencerice i trendseterice!

Ova casual i udobna obuća savršena je za svakodnevne modne kombinacije i odlično će se uklopiti s mekim matching setom ili trendi kožnim hlačama. Neutralne boje i svijetla boja krzna koja krasi modele s krznom ili janjećim runom, također će olakšati stiliziranje ovog para obuće.

mokasinke s krznom | Autor: Instagram @florettenacer Instagram @florettenacer mokasinke s krznom

U nastavku donosimo prijedloge posebnijih modela mokasinki za zimu, koje krasi krzno i janjeće runo!

mokasinke s krznom | Autor: Celine/Farfetch Celine/Farfetch Celine, kožne mokasinke Margaret, (8.002,72 kn); Stuart Weitzman, mokasinke s janjećim runom (3.170,70 kn); Dorothee Schumacher, mokasinke s krznom, (2.642,25 kn) mokasinke s krznom | Autor: glami.hr/MyTheresa/Ugg glami.hr/MyTheresa/Ugg Polo Ralph Lauren, mokasinke Collins, (562,00 kn); Roger Vivier, Viv' Rangers kožne mokasinke ispunjene janjećim runom, (7.474,26 kn); Ugg, mokasinke Ashton od brušene kože, (945,78 kn) mokasinke s krznom | Autor: glami.hr/freepeople.com/Intermix glami.hr/freepeople.com/Intermix Geox, mokasinke Elidia, (453,00 kn); Bass Whitney, mekane mokasinke, (1.268,36 kn); Jimmy Choo, Deanna mokasinke od brušene kože ispunjene janjećim runom, (6.605,92 kn)

Kako Francuskinje nose mokasinke Možda vas zanima Mokasine su popularnije nego ikad! 8 chic načina kako ih nositi krademo od Francuskinja Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @michellefleur

Komentari 0