Moda
Kako Francuskinje nose mokasinke

Mokasine su popularnije nego ikad! 8 chic načina kako ih nositi krademo od Francuskinja

  • Francuskinje su odavno sinonim za eleganciju, za jednostavan, ali profinjen modni stil 
  • I još nešto: Francuskinje vole nositi mokasinke jer - klasični komadi uvijek su im in
  • Pogledaj osam načina na koje kombiniraju mokasinke s odjećom 

Ako si nedavno kupila novi par mokasinki ili pak imaš koje kod kuće, a tražiš sam inspiraciju da ih stiliziraš,  pogledaj kako ih Francuskinje nose -  čini da sve točno znaju kako chic nositi klasične mokasinke.

Možda vas zanima Trenirka u kojoj bismo rado proveli jesen: pronašli smo je u kolekciji Little Fashion Paradise Ane Bacinger Rubrika Moda Moda

Francuskinje se oslanjaju na osnove kako bi izgradile stil i dale mu bezvremensku privlačnost, pa je prirodno da su traperice tema koja se ponavlja kada je u pitanju stiliziranje mokasinki. Neke pak nose kombinacije koje uključuju suknje, tajice, pa čak i bicke, potvrđujući koliko mokasine mogu biti svestrane.

Dakle, ako te zanima kako Francuskinje stiliziraju mokasine, baci oko na osam ključnih lookova koji to savršeno pokazuju.

1. Kardigan + zvonolike traperice 

Napomene o stilu: Francuskinje vole pletene stvari, što je idealno za hladna jutra i večeri, a već i hladnije dane. Uparene s trapericama zvonolikog kroja i, da, mokasinama, ovo je look koji se može nositi od ljeta nadalje. 

 | Autor: @vikilefevre @vikilefevre

2. Mini suknja + debele čarape

Napomene o stilu: Mokasine su idealne za kombiniranje s minicama jer nisu toliko nježne poput, recimo, balerinki. Samo dodaj debele čarape i ovo je izgled koji lako možeš nositi kad je hladno.

 | Autor: @juliesfi @juliesfi

3. Džemper s okruklim izrezom + tajice

Napomene o stilu: Ne bi trebalo biti iznenađenje da Francuskinje mogu učiniti da sportske hlače izgledaju elegantno, chic i uglađeno. Nositi spomenute tajice s mokasinama? Inspirativno!

 | Autor: @lenafarl @lenafarl

4. Sako + elegantne hlače

Napomene o stilu: Nikada ne možeš pogriješiti sa sakoom i krojenim hlačama. Dodaj mokasine u jednadžbu i dobit ćeš idealan izgled.

 | Autor: @frannfyne @frannfyne

5. Kožna motoristička jakna + traperice ravnih nogavica

Napomene o stilu: Kožne motorističke jakne nikad ne izlaze iz mode, ali su se ove godine vratile u velikom stilu. Francuskinje su ih nosile sa starim štihom uz ravne traperice i debele mokasinke.

 | Autor: @lefevrediary @lefevrediary

6. Kaput u boji devine dlake + slip suknja

Napomene o stilu: Cool pogled na klasičan stil cipela, Pradine mokasinke dat će svjež dašak svim stvarima u ormaru - samo potraži inspiraciju spoju kaputa boje devine dlake i crne suknje.

 | Autor: @camillecharriere @camillecharriere

7. Teddy kaput + svijetli traper

Napomene o stilu: Francuskinje se ne boje sukobiti svoje modne dodatke sa svojom odjećom. Neki bi mogli smatrati crnu kožu iz svijetli, isprani traper prestrogom kombinacijom, ali uz teddy kaput je ovaj look s mokasinama izvrstan. 

 | Autor: @tamaramory @tamaramory

8. Crni kaput + tajice 

Napomene o stilu: Ako se ne želiš odreći udobnosti svojih tajica, možeš ih odmah spojiti s mokasinama. Leia je stilizirala svoje s debelim bijelim čarapama i mokasinama ukrašenima lancima - što je uobičajena tema među modno osviještenim Francuskinjama.

 | Autor: @leiasfez @leiasfez

Možda vas zanima Tvoj stil na klik: Fashion&Friends predstavlja novu shopping i loyalty aplikaciju Rubrika Moda Moda
Photo: shutterstock

Komentari 0