Moda
Prada cipele s otvorenom petom

Nekima lijepe, nekima ružne, Pradine cipele s otvorenom petom svakako su vrući par sezone

  • Niske, kitten i mini potpetice već nekoliko sezona imaju prednost pred jako visokim potpeticama na cipelama 
  • Udobnije, nosivije, a često i vrlo elegantne, cipele s niskom potpeticom trenutno se nalaze u ormaru svake ljubiteljice mode
  • Među influencericama i trendsetericama posebno su popularni Pradini modeli, koje krasi i osebujan dizajn

Za nekoga su to torbe, kaputi, nakit ili cipele, no svatko od nas ima omiljeni modni komad kojem se uvijek najviše radujemo te ga najviše volimo kupovati.

Ljubiteljice cipela tako trenutno uživaju u trendu koji spaja kitten potpeticu i otvorenu petu na cipeli. Ovakvi modeli cipela jako su chic i razigrani, udobni za nošenje, a posljednjih nekoliko sezona među najpopularnijim modelima ovih cipela ističu se Pradine cipele s otvorenom petom i logom na špicu, koje su prvo predstavljene na reviji za proljeće/ljeto 2021. te su odmah osvojile trendseterice.

Je li non-shoe novi trend obuće koji ćemo voljeti ili mrziti?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JANKA POLLIANI (@polliani)

Od jarke neon narančaste do suptilne i nosive, klasične crne verzije, ovaj model cipela izazvao je kreiranje mnogih drugih sličnih modela, a upravo Pradin model nalazi se u ormarima s obućom gotovo svih modnih influencerica i ljubiteljica mode. Osim s kitten potpeticom, dolaze i u verziji sa zanimljivom mini punom petom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @a_typelist

Možda vas zanima Bottega Veneta: kako je brend bez budućnosti postao jedan od onih s najperspektivnijom? Rubrika Moda Moda

Ove sezone modeli Pradinih cipela s otvorenom petom dolaze u verziji od brušene kože, raznim novim bojama, poput srebrne sa zrcalnim odsjajem, a i dalje se mogu kupiti u predivnim pastelnim nijansama nježno ružičaste, plave i žute.

Prada cipele s otvorenom petom | Autor: matchesfashion.com/MyTheresa/net-a-porter matchesfashion.com/MyTheresa/net-a-porter Prada, cipele s otvorenom petom i logom od lakirane kože, (7833,89 kn); cipele od gabardina i kože s otvorenom petom i gumenim potplatom, (6772,82 kn); cipele od najlona s otvorenom petom i logom i gumenim potplatom, (5862,25 kn)

Neovisno o tome kako ih se odluči stilizirati, u casual kombinaciji sa soknama ili u elegantnoj verziji za večernji izlazak, Prada cipele s otvorenom petom u svakoj će modnoj kombinaciji izgledati stylish!

Prada cipele s otvorenom petom | Autor: matchesfashion.com/net-a-porter matchesfashion.com/net-a-porter Prada, cipele od najlona s otvorenom petom i logom i gumenim potplatom, (7615,66 kn); cipele s otvorenom petom i logom ukrašene kristalićima, (9685,13 kn); cipele s otvorenom petom i logom od lakirane kože, (7704,51 kn)

Odlično će se slagati i s maksi suknjama, jednako kao i u klasičnom Prada looku: po mjeri krojenom outfitu i glamuroznoj edgy energiji spojenom s modelom cipela s otvorenom petom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JANKA POLLIANI (@polliani)

Za razigrani look, koji možemo zapamtiti kao modnu inspiraciju za toplije dane, Pradine cipele s otvorenom petom odlično će izgledati uz haljinu s uzorkom točkica!

Možda vas zanima Kroz jesen sa stilom! Vrijeme je za gležnjače Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @emilisindlev

Komentari 0