Beauty

Ovaj Maybelline ruž za 89,90 kuna je sve što od jednog ruža tražimo. Evo zašto...

  • Svatko sanja o ružu za usne koji je dugotrajan, ne razmazuje se, a kad još pritom ima lijep, diskretan sjaj...
  • Ako zvuči kao nemoguća misija - nije. Ako zvuči kao nešto što mora puno koštati - to također nije slučaj
  • Maybellineov New York Super Stay Vinyl Ink tekući ruž odgovara opisu, a možemo ga naći u dm-u

Je li mjerilo uspješnosti nekog beauty proizvoda to što ga nose i zvijezde (koje si mogu priuštiti bilo koji proizvod, ma kako skup, jednako kao i njihovi visažisti)? Ako jest, onda je ovaj Maybellineov ruž prošao i taj test. Mnogo se o njemu pričalo ovog proljeća kad je se model Gigi Hadid pojavila na crvenom tepihu Met Gale s jarko crvenim usnama obojenim upravo ovim pristupačnim ružem. Nećemo reći da je beauty look zasjenio njezin outfit, ali definitivno je privukao pozornost. 

Možda vas zanima Kako odabrati najbolje rumenilo prema tonu kože objašnjavaju stručnjaci Rubrika Beauty Beauty

Umjesto kakvog skupocjenog ruža, zablistao je Maybellineov New York Super Stay Vinyl Ink tekući ruž koji možemo pronaći u svakom dm-u za pristojnih 89,90 kn. Gigi je pokazala je da i pristupačna šminka može stvoriti jednaki wow efekt te da odličan izgled ne mora biti i skup izgled. Što mi već znamo...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Super Stay Vinyl Ink dostupan je u 6 nijansi visokog sjaja, pogodan za kombiniranje s raznim odjevnim kombinacijama i ovisno o našem raspoloženju. Zapravo, divno ih je i spojiti u jednom makeup looku. Za spomenuti Gigi izgled tako su tada kombinirane dvije nijense, na kutovima usana nijansa Wicked, a u centralnom dijelu usana Red-Hot.

Možda nas samo jedna greška dijeli od savršene manikure? Što najčešće krivo radimo kad uređujemo nokte

Ruž bi trebao biti otporan na razmazivanje i postojan i do 16 sati, a iz Maybellinea kažu kako je  Super Stay Vinyl Ink najprije potrebno promućkati, a onda nanijeti na osušene usne. S njim se postiže trenutačni sjaj, a sve to uz vegansku formulu bez sastojaka životinjskog podrijetla. 

 | Autor: Maybelline Maybelline DM, Super Stay Vinyl Ink tekući ruž za usne (89,90 kn)

Stvaranje ovako otporne šminke, a koja je pritom sjajna je nešto što skoro svaki brend šminke pokušava učiniti već neko vrijeme, objašnjava kemičarka Kelly Dobos formulu šminke za Allure.  Zbog ovog je izazova Maybelline New Yorku trebalo je sedam godina, 50 ispitivanja i globalni tim od više od 100 znanstvenika i inženjera da smisle savršeni lip gloss.

Eto ga. Za sve koji vole na usnama imati ruž koji neće morati popravljati svakih 15 minuta (dakle - svi), Maybelline ima rješenje u čak 6 nijansi.

Photo: Pixsell

Komentari 0