Moda
Jennifer Lopez

Prvo je Schiaparelli ovom haljinom dao novo značenje riječi košulja, a onda je JLo odjenula zlatne platforme...

  • Jennifer Lopez poznata je ljubiteljica cipela s jako visokim potpeticama, koje nosi u svim varijantama, a iznimka nije ni njen najnoviji outfit
  • U elegantnoj modnoj kombinaciji koju je objavila na svojem Instagramu, JLo je nosila sve u bijeloj ili zlatnoj boji
  • Osim zlatnih sandala s platformom posebno su se istaknuli i Schiaparelli komadi, posebno haljina u stilu košulje u koju smo se smrtno zaljubile...

Jennifer Lopez uvijek nosi upečatljive komade koji se ističu te i najjednostavniju siluetu pretvaraju u nešto posebno. Tako je u svojoj nedavnoj modnoj kombinaciji čijih je nekoliko fotografija podijelila s pratiteljima na Instagramu spojila doista efektne komade u bijeloj i zlatnoj boji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pjevačica i glumica na fotografijama je pozirala u bijeloj Schiaparelli haljini A kroja, s voluminoznim rukavima te dodatkom predivnih velikih zlatnih gumba s različitim motivima. Asimetrična haljina, koja je sa stražnje strane bila malo duža, savršeno se složila s ostalim zlatnim detaljima.

Jennifer Lopez Možda vas zanima Zašto se Jennifer Lopez ne može riješiti velebnog penthousea na Manhattanu? Prodaje ga već šest godina Rubrika Life&style Life&style

Od nakita, JLo je odabrala zlatne naušnice također sa Schiaparelli potpisom, u obliku oka s trepavicama, ukrašenim sitnim kristalićima. Na prekrasne naušnice nadovezao se i model Cult Gaia zlatne torbice u modelu Caldera, kao i Linda Farrow Sierra sunčane naočale. Završni touch njenog outfita bile su Dolce & Gabbana metalik zlatne sandale s visokim potpeticama i platformom!

Kad je riječ o makeupu, JLo se s frizurom držala jednostavnosti, s klasičnom niskom zalizanom punđom, dok je ružom za usne u boji fuksije osvježila cijeli look!

U nastavku izdvajamo detalje outfita koji je nosila JLo, sa sličnim modelom Dolce & Gabbana sandala, budući da je metalik model koji je nosila trenutno rasprodan.

Schiaparelli | Autor: Schiaparelli Schiaparelli Foto: Schiaparelli. haljina košulja s volumenom, (4,900,00 eur) Schiaparelli | Autor: Schiaparelli Schiaparelli Foto: Schiaparelli. naušnice s kristalićima, (1,350,00 eur) Cult Gaia torba | Autor: Cult Gaia Cult Gaia Foto: Cult Gaia. Cladera clutch torba, (765,00 eur) Dolce & Gabbana sandale | Autor: A24 A24 Foto: A24. Dolce & Gabbana, sandale s platformom, (950,00 eur)

Kim Catrall Možda vas zanima Kim Cattrall osvanula je u seksi kampanji za SKIMS rublje Kim Kardashian. Prava Samantha Jones energija Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: instagram @jlo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cheryy

    ajme neukusa