Life&style
Jennifer Lopez

Zašto se Jennifer Lopez ne može riješiti velebnog penthousea na Manhattanu? Prodaje ga već šest godina

  • Superzvijezda Jennifer Lopez (opet) prodaje svoj golemi stan u New Yorku
  • Talentirana glumica, pjevačica i plesačica zapravo još uvijek muku muči s prodajom svog fantastičnog penthousea 
  • Ova nekretnina bila je sporadično na tržištu od 2017., kada ju je Lopez htjela prodati za gotovo 27 milijuna dolara

Jennifer Lopez ponovno pokušava prodati svoj penthouse na Manhattanu koji je kupila za 20,16 milijuna dolara 2014. godine. Glumica je prvi puta navela da prodaje stan od 930 kvadratnih metara prije otprilike šest godina, a od tada je prodavala i odustajala od prodaje stana gotovo svake godine, prema javnim podacima. Čak i nakon sniženja cijene od 2 milijuna dolara 2019. godine, nakon čega je uslijedilo još jedno uklanjanje s tržišta 2021., još uvijek ga nije uspjela prodati. Možda će napori zvijezde da proda svoje imanje ovoga puta polučiti povoljnije rezultate.

 | Autor: Realtor.com Realtor.com

Smješten odmah iza ugla Madison Square Parka u zgradi The Whitman, penthouse s četiri spavaće sobe i osam kupaonica nije ništa manje veličanstven od grada u kojem se nalazi. Premda je zgrada izvorno izgrađena 1924. godine, u potpunosti je modernizirana te ukrašena talijanskim mramorom i ugradbenom rasvjetom, zajedno s drugim ključnim pogodnostima, poput privatnog dizala i sustavom pametne kuće. 

 | Autor: Realtor.com Realtor.com

Možda vas zanima Nekako smo očekivali da je malo više... engleski. Prodaje se stan Hugha Granta u bajkovitom dijelu Londona Rubrika Life&style Life&style

Gore spomenuti lift otvara se u impresivnu veliku prostoriju stana, koja ima stropove visoke 3,6 metara, kao i ostale sobe u prostoru, zajedno sa krovnim prozorima koji pridonose osjećaju prostranosti. Francuska vrata otvaraju se na jednu od četiri terase, nudeći prostor za uživanje u prizorima i zvukovima New Yorka, a da pritom nisi previše upletena u žamor. 

 | Autor: Realtor.com Realtor.com

Na katu se nalazi romantični primarni apartman s francuskim vratima ispred kojih su bijele prozirne zavjese od poda do stropa koje se otvaraju na terase u spavaćim sobama i dodatnoj kupaonici.

 | Autor: Realtor.com Realtor.com

Druga privlačnost je dekadentna kuhinja s elegantnim bijelim ormarićima po narudžbi, velikim otokom, hladnjakom za vino s kontroliranom temperaturom i brojnim prozorima koji uvode u atmosferu New Yorka i održavaju svjetlinu prostora.

 | Autor: Realtor.com Realtor.com

Premda već neko vrijeme pokušava umanjiti svoj portfelj nekretnina, taj zadatak nije spriječio Lopez da nabavi dodatne luksuzne nekretnine — uključujući golemu kuću na Beverly Hillsu (za 61 milijun dolara), koju su ona i Ben Affleck kupili u lipnju nakon vjenčanja prošlog ljeta.

 | Autor: Realtor.com Realtor.com

Najskuplji stan na Airbnbu Možda vas zanima Ovo je najskuplji najam na Airbnbu, što se sve nudi za 11.690 eura po noćenju Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@jlo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cheryy

    san snova
  • manfred

    smanji cijenu:)