Life&style
Najskuplji stan na Airbnbu

Ovo je najskuplji najam na Airbnbu, što se sve nudi za 11.690 eura po noćenju

  • Airbnb jedan je od najpopularnijih globalnih portala za najam kuće, stana ili neke vrste smještaja u gotovo svim kutovima svijeta 
  • Evo i što najskuplje nudi: za svoticu od 11.690 eura po noćenju nudi se stan u Gradu ljubavi
  • Da fora bude bolja, za isti novac, ali na skoro dvije godine možeš unajmiti i rajsku kuću s bazenom na Baliju. Biraj!

Airbnb je potpuno promijenio način na koji mnogi od nas putuju, dajući avanturistima priliku da žive kao lokalni stanovnici u manje posjećenim selima, mjestima i gradovima diljem svijeta.

Ali ono što je počelo kao način da ljudi iznajmljuju svoje domove dok su odsutni - zarađujući nešto više novca - sada je postalo ozbiljno unosan posao. Trenutačno postoji više od sedam milijuna oglasa na ovoj internetskoj stranici, pa bilo da planiraš gurmansko putovanje u Peru u potrazi za najboljim restoranima u Limi, ideš na jedan od mnogih čarobnih europskih otoka ili si opsjednuta posjetom najčudesnijim vrtovima na svijetu, Airbnb uvijek je pri ruci ima ideja za boravak i neobične interijere.

U posljednje vrijeme, međutim, platforma se mnogo više okrenula prema luksuznim oglasima, posvećenim isključivo 'luxe' nekretninama, vilama i dvorcima. Isključujući ove pretjerano velike nekretnine iz jednadžbe, budući da se mnoge uglavnom koriste za događanja i vjenčanja, otkrili smo da je trenutačno najskuplji oglas na Airbnbu, zapravo, četverosoban stan u Parizu, dostupan za 11.690 eura po noći. Naravno, postavlja se pitanje: Što se dobije za tu epsku cijenu?

 | Autor: Airbnb Airbnb  | Autor: Airbnb Airbnb

Smješten u popločanim ulicama 16. arondismana, ovaj elegantni pariški dom ima hrastov parket u obliku riblje kosti, originalna umjetnička djela, pregršt antikviteta i lijep pogled na trg Trocadero. Tu je prostrana kuhinja otvorenog plana, ukrašena prigušenim tonovima i niskim svjetlima, a čini se da je savršeno mjesto za uživanje u dugoj večeri, osobito zato jer se francuski prozori otvaraju izravno na lijepe balkone.

 | Autor: Airbnb Airbnb  | Autor: Airbnb Airbnb

U skladu s luksuznim trendovima uređenja, kupaonica je prava predstava s dubokom mramornom kadom, odvojenim tušem, više francuskih prozora i umjetnočkim objektima. Od četiri spavaće sobe, golemi glavni apartman je udaljen od ostalih soba i ima svoju vlastitu garderobu s hrastovim zidovima te vlastitu kupaonicu. Ostale tri spavaće sobe imaju bračne krevete i iznimno stilizirane interijere.

Možda vas zanima Raskoš dubrovačkih gospara: Zavirili smo u predivan stan u Dubrovniku u kojem povijest susreće luksuz Rubrika Life&style Life&style

Što se tiče lokacije, za 11.690 eura po noćenju dobivaš prvoklasno mjesto u Parizu, a Eiffelov toranj, Champs-Élysées, Musée d'Orsay i Louvre su na pješačkoj udaljenosti, a budući da spada u kategoriju 'luxe', tu je i mogućnost dodavanja dodataka kao što je usluga organizatora putovanja kako bi bila sigurna da će tvoj boravak proći savršeno glatko ili nalaženju nekoga da pripremi jelo prije tvog dolaska - sve uz nadoplatu, naravno.

 | Autor: Airbnb Airbnb

Naravno, sve sobe imaju vlastitu kupaonicu sa samostojećim tušem i kadom, garderobu, balkon i TV. U stanu je i knjižnica, a na dnevnoj bazi stiže dolazi i spremačica. No, ako se pitaš kako bi još mogla potrošiti 11.690 eura, na istoj platformi možeš rezervirati ovaj tropski raj sa zajedničkim bazenom na VIŠE OD GODINU DANA!

 | Autor: Airbnb Airbnb  | Autor: Airbnb Airbnb

Za samo 17,50 eura po noćenju, drvenu kućicu smještenu među rižinim poljima u Ubudu na Baliju gosti su hvalili zbog njezinog 'rustikalnog šarma'. Za istu cijenu kao jedno noćenje u najskupljem Airbnbovom stanu u Parizu, mogla bi rezervirati kućicu na 668 dana - što bi radije odabrala?!

 | Autor: Airbnb Airbnb  | Autor: Airbnb Airbnb  | Autor: Airbnb Airbnb

Elysium House Možda vas zanima Ova predivna nova kuća za odmor pokraj Samobora jedna je od najljepših koju smo vidjeli. A tek pogled... Rubrika Life&style Life&style
Photo: Airbnb

Komentari 0