Moda
Sienna Miller

Trbuh trudne Sienne Miller zasjao je na crvenom tepihu, u Schiaparelli haljini koja ga je otkrila

  • Nakon Rihanne, koja je sve iznenađivala svojim trudničkim stylinzima, sad je svoj trudnički trbuh u statement looku pokazala i Sienna Miller
  • Slavna glumica zablistala je na Vogue World crvenom tepihu u Schiaparelli couture kreaciji iz kolekcije za jesen/zimu 2023.
  • Dvodijelni outfit u krem boji glumica je nosila uz prepoznatljivi model cipela iz kolekcije istog brenda

Trudnički stil slavnih pjevačica i glumica ove je godine sve samo ne dosadan i prepun kreacija koje sakrivaju njihovu trudničku figuru. Nakon upečatljivih Rihanninih stylinga, svoj je trudnički trbuh u statemente kreaciji pokazala i Sienna Miller.

Glumica se u Londonu na Vogue World eventu pojavila  u predivnoj dvodijelnoj Schiaparelli kreaciji iz couture kolekcije brenda za jesen/zimu 2023.  

Sienna Miller | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia. Sienna Miller

Komplet se sastojao od crop topa u obliku košulje s naborima i klasičnim ovratnikom te nešto širim rukavima. Top koji je imitirao izgled košulje te bio dovoljno kratak da otkrije njen trudnički trbuh savršeno se slagao s jednako dramatičnom puf suknjom sa spuštenim strukom te siluetom prepunom volumena.

Možda vas zanima Jedna haljina sprijeda, sasvim druga priča straga. Rita Ora privukla je dosta pozornosti u Veneciji Rubrika Moda Moda

Meka i voluminozna kreacija činila je savršen kontrast crnim čarapama i prepoznatljivim modelom Schiaparelli cipela s visokom potpeticom s otiskom nožnih prstiju. U crno-bijeloj kombinaciji, Sienna je dašak dramatične boje dodala zlatnim visećim naušnicama iz kolekcije brenda.

Sienna Miller | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia. Sienna Miller

Nakon što je časopis People prošlog mjeseca objavio da glumica očekuje svoje drugo dijete s dečkom Olijem Greenom, ovo je bilo njeno prvo službeno pojavljivanje.

Možda vas zanima Rođendanska slika u istim haljinama otklonila je sumnju: Reese Witherspoon i kći Ava su blizanke Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia

Komentari 0