Stars

Rođendanska slika u istim haljinama otklonila je sumnju: Reese Witherspoon i kći Ava su blizanke

  • Već odavno smo svjedoci sličnosti Reese Witherspoon i njezine kćeri Ave Phillippe
  • No kako godine prolaze i Ava odrasta iste su crte lica sve naglašenije, kao da su jednojajčane blizanke
  • Glumičina sentimentalna rođendanska čestitka kćeri i uz nju objavljena slika je novi dokaz...

Godinama Avu Phillippe smatraju "mini me" verzijom mame Reese Whiterspoon i za razliku od mnogih mama-kći parova za koje se piše da su iste, dvojnice, kao preslikane itd. njih dvije to stvarno i jesu. Nedavna sentimentalna posveta poznate glumice Avi za njezin 24. rođendan 9, rujna samo je dokaz da više ni najmanje ne treba u to sumnjati. Na fotografiji povodom kćerkinog rođendana, ona i mama poziraju ruku pod ruku u praktički istim haljinama (samo se boja razlikuje) bez naramenica i s jednakim velikim osmijehom.

Glumica je u objavu ubacila i fotografiju Ave kao djeteta: ona i malecka oduvijek imaju iste plave oči i vedar izraz, a ukupna sličnost samo se iz godine u godinu povećavala.

Reese je u objavi napisala: "Toliko sam toga naučila bivajući tvoja mama. Sretan rođendan mojoj slavnoj djevojci @avaphillippe!" Radost mog života je gledati te kako rasteš i postaješ najinspirativnija, promišljena, kreativna, dinamična, zabavna žena. Toliko sam naučila od toga što sam tvoja mama. Kakva je to sreća??!! Volim te do zvijezda i natrag!"

Iako Phillippe ima nekoliko centimetara više od mame (Reese je sitna žena) i nosi malo drukčije šiške na prvi ih je pogled gotovo nemoguće razlikovati. Jedna je to od privih fotografija na kojima su ponovno tako slične, nakon Avinih epizoda prvo s kosom obojenom u roza, a zatim i u crveno.

Reese Witherspoon i Jeenifer Aniston, 'Jutarnji show' Možda vas zanima Jennifer Aniston i Reese Witherspoon u novim spletkama 'Jutarnjeg showa', izašao je trailer za 3. sezonu Rubrika Life&style Life&style

Mamina slika i prilika, oduvijek...

Photo: Instagram @reesewitherspoon
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lijepa