Life&style
Reese Witherspoon i Jeenifer Aniston, 'Jutarnji show'

Jennifer Aniston i Reese Witherspoon u novim spletkama 'Jutarnjeg showa', izašao je trailer za 3. sezonu

Ako postoji jedna tema 'Jutarnjeg showa, to je da tajne nikada ne ostaju zakopane. Još od pokretanja serije na Apple TV+ 2019. godine, glavni likovi koje tumače Jennifer Aniston i Reese Witherspoon, zajedno sa svojim saveznicima u izmišljenom jutarnjem informativnom programu UBA-e, pokušavaju razotkriti te tajne, izvodeći puč za pučem, u nadi da će uspjeti pokrenuti kulturnu revoluciju. A s objavom prvog teasera za nadolazeću sezonu, čini se da ni treća sezona serije nije iznimka.

Jednominutni pogled na treću sezonu stavlja u centar pažnje svaki od glavnih likova nakon nevjerojatnih događaja u drugoj sezoni. Kreatorica promjena Bradley Jackson (Witherspoon) kaže da je htjela nešto promijeniti, a njezina partnerica u zločinu Alex Levy (Aniston) kaže da ona mora imati pravo glasa u budućnosti. Nabrijani direktor Cory Ellison (Billy Crudup) kaže da želi izgraditi nešto sa svrhom (i pobijediti), dok poražena publicistica Stella Bak (Greta Lee) cijelu stvar naziva 'opskurnom'.

Zatim dolazi novi lik, tehnološki titan koji se zainteresirao za UBA-u, a glumi ga Jon Hamm, kako bi timu ponudio slamku spasa: „Potrebno vam je čudo“, kaže. Zatim Alex prijeti da će otkriti još tajni, a Cory kaže da želi „sve to spaliti“. Teaser završava snimkom Bradley i Alex, nagovještavajući da bi mogle poslušati Coryjev savjet.

Treća sezona od 10 epizoda kreće 13. rujna s prve dvije epizode, nakon čega slijedi tjedno emitiranje po jednu epizodu (srijedom).

Only Murders in the Building Možda vas zanima Izašao je trailer za 3. sezonu hit serije 'Only Murders in the Building', u ubojstvo je upletena i Meryl Streep Rubrika Life&style Life&style

Da se podsjetimo, druga sezona, koja je emitirana u studenom 2021. godine, završila je kad je SAD bio na pragu karantene usred pandemije COVID-19. Nakon što su se prvoj sezoni emitiranja bavili pokretom #MeToo (i gotovo ostale bez posla), Bradley i Alex ponovno su se našli u dobroj borbi u drugoj sezoni. Sezona je završila s Alex pogođenom COVID-om koja se obratila naciji uživo nakon što je 'otkazana' zbog razotkrivene veze s osramoćenim bivšim voditeljem Mitchom Kesslerom (Steve Carell), koji je umro ranije tijekom sezone.

Njezin govor na kraju sezone, koji je 'Jutarnji show' obavio u crno nakon emitiranja druge sezone zaredom, zaokružio je sezonu punu COVID-a i ostavio otvorenu budućnost serije o tome kamo bi mogla ići.

 | Autor: Apple TV+ Apple TV+ Foto: Apple TV+, 'Jutarnji show'

Sinopsis za treću sezonu glasi: „Budućnost mreže je dovedena u pitanje, a lojalnost je gurnuta na rub kada se tehnološki titan (Hamm) zainteresira za UBA. Stvaraju se neočekivani savezi, privatne istine postaju oružje i svatko je prisiljen suočiti se sa svojim temeljnim vrijednostima u redakciji i izvan nje.“

Uz izvršne producente Witherspoon i Aniston, zvjezdani ansambl uključuje Billyja Crudupa, Marka Duplassa, Nestora Carbonella, Karen Pittman, Juliannu Margulies te pridošlice u seriji, Jona Hamma i Nicole Beharie.

Charlotte Stoudt je producentica od treće sezone, a također je i izvršna producentica. Prethodna izvršna producentica Kerry Ehrin, koja ima cjelokupni ugovor s Apple TV+ i koja je razvila 'Jutarnji show', konzultant je u trećoj sezoni. Zna se i da će Emmyjem nagrađena serija imati i četvrtu sezonu. Redateljica je Mimi Leder. 

 | Autor: Apple TV+ Apple TV+ Foto: Apple TV+, 'Jutarnji show'

serija 'Virgin River' Možda vas zanima Netflix je objavio kad nam stiže peta sezona popularne serije 'Virgin River' ali i još jedno iznenađenje Rubrika Life&style Life&style
Photo: Apple TV+
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    dobra jenn