Moda
Rihanna na Oscarima 2023.

To samo ona može: Rihanna na dodjeli Oscara pokazala čak tri modne kombinacije

  • Slavna pjevačica pojavila se na sinoćnjoj glamuroznoj 95. dodjeli nagrada Oscar
  • Njena pjesma 'Lift Me Up' s kojom je i nastupala tijekom večeri, bila je nominirana za najbolju pjesmu
  • Iako nije osvojila Oscara, Rihanna je oduševila svojim modnim odabirima 

Na sinoćnjoj dodjeli nagrada Oscar, među brojnim glamuroznim izdanjima svakako se istaknula Rihanna. Slavna pjevačica uvijek oduševi svojim modnim odabirima, što je i ovaj put bio slučaj, a Rihanna je promijenila čak tri modne kombinacije te je u svima naglasila svoj trudnički trbuščić.

Pri dolasku u Dolby Theatre u Los Angelesu, gdje je održana 95. dodjela Oscara, Rihanna je nosila ležernu modnu kombinaciju Eagles majice kratkih rukava, Vans tenisica, zelenog šešira i matching torbe.

Rihanna na Oscarima 2023. | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Rihanna

Nakon toga, za tepih koji po prvi put nakon 1961. nije bio u crvenoj, već u boji šampanjca, Rihanna se preodjenula u kožnu haljinu s potpisom Alaïe. Duga haljina imala je proziran gornji dio s kožnim grudnjakom te kožnu suknju s dugim šlepom. 

Možda vas zanima Rihanna nastupila nakon 5 godina pa objavila da je opet trudna - već joj se vidi i trbuh Rubrika Stars Stars

Iako će uskoro po drugi put postati majka, Rihanna je u kratkom razdoblju održala dva velika nastupa. Nakon spektakularnog showa koji je pripremila na Superbowlu, oduševila je i svojom jučerašnjom izvedbom pjesme 'Lift Me Up' iz filma 'Black Panther: Wakanda zauvijek'.

Rihanna na Oscarima 2023. | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Rihanna

Za nastup na oskarovskoj pozornici, Rihanna je odabrala svoj drugi look večeri, po mjeri rađenu kreaciju s potpisom Maison Margiela by John Galiano. Kombinacija prepuna šljokičastih detalja sastojala se od grudnjaka presvučenog tilom i mnoštvom sitnih kamenčića te s visećom zavjesom od kristalića. Uz svjetlucavi gornji dio nosila je i jednako blještave široke hlače sa zlatnim šljokičastim cvjetnim dizajnom. Osim dijamantnog nakita, nosila je i duge crne kožne rukavice. 

Pjesma joj je donijela i prvu nominaciju za Oscara, no Rihanna ipak nije osvojila zlatni kipić u kategoriji 'Najbolja originalna pjesma', koji je pripao pjesmi 'Naatu Naatu'.

Nakon nastupa Rihanna se preodjenula u treću modnu kombinaciju, ovog puta s potpisom Bottege Venete u svjetlozelenoj boji. Outfit se sastojao od krznene stole, kožnih rukavica i satenske suknje te sandala u istoj nijansi.

Sa svoja tri outfita, Rihanna je ponovno pomaknula granice mode, ovog puta oskarovske!

Rihanna i A$AP Rocky Možda vas zanima Rihanna je podijelila preslatke nove fotografije svog sina, ali jednu stvar nikako ne otkriva Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0