Stars

Rihanna nastupila nakon 5 godina pa objavila da je opet trudna - već joj se vidi i trbuh

  • Rihanna je nastupila u poluvremenu najvećeg sportskog spektakla u SAD-u, Superbowlu
  • Nakon spektakularnog nastupa milijune gledatelja i fanova je ugodno iznenadila viješću da je opet trudna
  • Prvo dijete slavna pjevačica je rodila u svibnju prošle godine, a još uvijek se ne zna ime sina

Rihanna se vratila na pozornicu nakon dugih pet godina stanke, nastupivši na poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja na svijetu - Superbowla. Za milijune gledatelja pripremila je dva iznenađenja - spektakularan nastup na lebdećoj platformi u crvenom kombinezonu, crvenoj jakni i crvenim tenisicama, ali i vijest da je - ponovno trudna.

 | Autor: Pixsell/Reuters Pixsell/Reuters

Slavna pjevačica je dočekana velikim pljeskom, a nastup je trajao oko 15 minuta, tijekom kojeg je izvela neke od svojih najvećih hitova poput 'Where Have You Been', 'Only Girl', 'We Found Love', 'Rude Boy', 'Umbrella'...Nastup je, uz vatromet, završila pjesmom 'Diamonds'.

Možda vas zanima Rihanna se vratila na crveni tepih prvi put nakon poroda i ukrala pozornost predivnom haljinom Rubrika Stars Stars

Kao šećer za kraj, Rihanna je objavila vijest o drugoj trudnoći s reperom A$AP Rockyjem. Njezin trbuščić mogao se primijetiti u uskoj modnoj kombinaciji, za vrijeme nastupa nekoliko puta je dodirnula trbuh, a sretne vijesti potvrdili su njezini predstavnici za The Hollywood Reporter.

 | Autor: Pixsell/Reuters Pixsell/Reuters

Prvu trudnoću Rihanna je objavila početkom 2022., rodila je u tajnosti 13. svibnja, a zanimljivo je da još uvijek nije poznato ime njihovog sina.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Možda vas zanima Ovo je 10 najbogatijih celebrytija na svijetu - među njima je 5 žena s više od milijardu dolara Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pixsell/Reuters
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Ajooj