Stars

Rihanna je rodila, a njezin sin pridružio se ovim bebama slavnih parova koje su stigle na svijet u 2022.

  • Rihanna je postala majka! Pjevačica je vijest o porodu držala u tajnosti tjedan dana
  • No, osim njenog sina, u obitelji mnogih celebrityja ove su godine također stigle prinove
  • Među slavnim ženama koje su ove godine postale majke su Jennifer Lawrence, Priyanka Chopra, Kylie Jenner...

Pjevačica Rihanna u tajnosti je rodila svoje prvo dijete, sina. Vijest o porodu tek se jučer proširila  svijetom, a ime najiščekivanije bebe koja je napokon stigla na svijet čini se da će još neko vrijeme ostati u tajnosti. Rihanna je svoje prvo dijete rodila u vezi s reperom A$AP Rockyjem.

Svake godine mnogi nas celebrityji iznenade svojim objavama o trudnoći i dočekivanju novih malih članova u svoju obitelj. Tako ni 2022. nije iznimka, a Rihannina trudnoća svakako je bila jedna od najpraćenijih, od njenih izjava o trudnoći i pripremama za majčinstvo do njenih trudničkih modnih kombinacija. 

Rihanna i A$AP Rocky | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Rihanna i A$AP Rocky

Donosimo ti koji su sve celebrityji proširili svoju obitelj ove godine!

Grimes i Elon Musk

Pjevačica Grimes nedavno je u intervjuu za Vanity Fair potvrdila kako je preko surogat majke dobila drugo dijete s Elonom Muskom, s kojim već ima jednog sina, X Æ A-12. Sad im je na svijet stigla djevojčica, koju zovu Y.

Grimes i Elon Musk dobili drugo dijete | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Grimes i Elon Musk

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney

Slavna glumica većinu svoje trudnoće provela je daleko od očiju javnosti, a svoje prvo dijete navodno je rodila u veljači, iako to Lawrence još nije službeno potvrdila. Svoje prvo dijete rodila je u braku s trgovcem umjetninama, Cookeom Maroneyjem, za kojeg se udala 2019.

Jennifer Lawrence rodila prvo dijete | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Jennifer Lawrence

Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham

Model Rosie Huntington-Whiteley i glumac Jason Statham u veljači su dočekali svoje drugo dijete, kćer koju su nazvali Isabella James Statham. Par već ima jedno zajedničko dijete, sina Jacka Oscara Stathama. Da je djevojčica rođena i to 2. veljače 2022., Rosie je potvrdila na svojem Instagramu.

Rosie Huntington-Whiteley rodila drugo dijete | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham

Kylie Jenner i Travis Scott

Drugo dijete najmlađe sestre klana Kardahian-Jenner, maleni dječak, također je stigao na svijet 2.2.2022. Kylie Jenner i Travis Scott prvo su dječaku dali ime Wolf, no Kylie je zatim objavila kako se dijete ipak neće tako zvati. Par zajedno ima i kćer Stormi.

Kylie Jenner rodila drugo dijete | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Kylie Jenner s kćeri Stormi

Možda vas zanima Rihanna se nije ni pojavila, a ipak je proglašena najbolje odjevenom na Met Gali. Evo kako Rubrika Stars Stars

Priyanka Chopra i Nick Jonas

Glumica i pjevač svoje su prvo dijete dobili uz pomoć surogat majke, a cijelu su trudnoću držali u tajnosti. U siječnju su samo na Instagramu objavili kako su dobili dijete te od javnosti zatražili privatnost.

Priyanka Chopra i Nick Jonas dobili dijete | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Priyanka Chopra i Nick Jonas

Možda vas zanima Rihanna o svom trudničkom stilu i kritikama da se odijeva neprimjereno: “Zašto bih skrivala svoju trudnoću?” Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0