Stars

Rihanna se nije ni pojavila, a ipak je proglašena najbolje odjevenom na Met Gali. Evo kako

  • Najpoznatije svjetske zvijezde na ekstravagantnoj njujorškoj zabavi Met Gala trude se pokazati svoja najbolja modna izdanja, u skladu s temom zabave
  • Neke od najupečatljivijih trenutaka tijekom godina imala je pjevačiva i modna ikona Rihanna
  • Rihanna se ove godine nije pojavila na balu, no svejedno je zaslužila epitet najbolje odjevene - kako?

Met Gala 2022. pružila nam je uistinu neke značajne modne trenutke koji će se dugo pamtiti, međutim svi su primjetili nedolazak jedne od glavnih ikona crvenog tepiha. To bi, naravno, bila Rihanna, koja nam je godinima servirala brojna upečatljiva izdanja u njujorškom Metropolitan Muzeju, prvog ponedjeljka u svibnju kada urednica Voguea Anna Wintour tradicionalno organizira Met Gala bal na kojemu se pojavljuje čitava holivudska (i šire) krema.

Jedan od upečatljivijih bio je onaj 2015. godine kada je nosila raskošnu žutu haljinu za koju je kineskoj dizajnerici Guo Pei trebalo dvije godine da ju ručno izradi. Haljina je momentalno postala internetska senzacija.

Budući da nam Riri posljednjih mjeseci servira neke nevjerojatne trudničke trenutke nakon što je u siječnju objavila svijetu da je trudna, mnogi su se obožavatelji veselili vidjeti u čemu će se pojaviti na balu na kojemu je svima u cilju da impresioniraju ili šokiraju. Na žalost, trudna pjevačica i modna ikona je odlučila propustiti ovogodišnju Met Galu jer se bliži terminu i ne može putovati tijekom zadnjeg tromjesečja trudnoće, ali to ne znači da nije bila dio nje. Iako nije bila tamo osobno, legendarna modna zabava očito nije htjela ostati bez njezine prisutnosti. Naime, u Metropolitan Museum of Artu su podigli digitalni kip Rihanne, po uzoru na njezinu nedavnu naslovnicu časopisa Vogue gdje je nosila čipkasti bodi. 

Možda vas zanima Rihanna o svom trudničkom stilu i kritikama da se odijeva neprimjereno: “Zašto bih skrivala svoju trudnoću?” Rubrika Stars Stars

U objavi na Instagramu, gdje se prikazuje video kipa, časopis je napisao: “Kip “Eirene (Oličenje mira)” obično je najistaknutija mramorna božica @themetmuseum grčko-rimske galerije. Ali sada imamo @badgalriri, ravno s ovomjesečne naslovnice Voguea.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

I sama Rihanna podijelila je objavu zahvaljujući na ovoj povijesnoj počasti, a obožavatelji su je, kao i uvijek, obasuli komplimentima. "Kraljica Meta, a da nije bila tamo”, napisao je jedan, a drugi je dodao: “Tvoj mramorni kip upravo je pobijedio za najbolji izgled večeri!”

I sama Anna Wintour je ranije govorila o tome koliko se divi Rihanninoj predanosti Met Gala izgledu. U videu Voguea koji opisuje neke od najupečatljivijih izgleda tijekom godina, urednica ju je nazvala njezinom "omiljenom gošću Meta", ističući njezinu haljinu iz 2015. kao "ne samo haljinu noći, već i haljinu Meta za anale svih vremena.”

Photo: Instagram Screenshot

Komentari 0