Stars

Rihanna o svom trudničkom stilu i kritikama da se odijeva neprimjereno: “Zašto bih skrivala svoju trudnoću?”

  • Rihanna je i prije svoje trudnoće bila poznata po svojem modnom stilu, a nije ga se željela odreći ni u ovom novom razdoblju života
  • Dok se priprema za ulogu majke, Rihanna većinu oduševljava svojim modnim odabirima, no postoje i oni koji smatraju da se pjevačica odijeva “previše razgolićeno” za trudnicu
  • Rihanna je sad odgovorila na kritike i poručila da ne misli skrivati svoju trudnoću

U novom intervjuu za Vogue, čiju naslovnicu za svibanj krasi njena fotografija, Rihanna je odgovorila na kritike i prozivke da se odijeva neprimjereno za jednu trudnicu.

34-godišnja slavna pjevačica, koja očekuje svoje prvo dijete s reperom A$AP Rockyjem, u intervjuu je progovorila o neplaniranoj trudnoći i ljubavi, ali i kritikama s kojima se susreće zbog izbora svoje trudničke odjeće.

Rihanna se u svojoj trudnoći ne boji pokazati svoj trudnički trbuh, već ga u većini prilika i naglašava. “Ovo je razdoblje koje bi trebalo biti ispunjeno slavljem. Zašto bih skrivala svoju trudnoću?” zapitala se pjevačica.

Rihanna je poznata po svojem istančanom modnom ukusu te je često nazivaju i modnom ikonom, a svojeg se stila nije odrekla ni sad tijekom trudnoće.

Možda vas zanima Hoće li Rihanna roditi dječaka ili djevojčicu? Obožavatelji pokušavaju pogoditi pomoću ove tri teorije Rubrika Stars Stars

Rihanna je trenutno u trećem tromjesečju svoje trudnoće tijekom koje se nastavila odijevati u svoje omiljene modne komade, a svoj trudnički trbuh u svojim outfitima često stavlja u prvi plan. Tako se na pariškom Tjednu mode na reviji modne kuće Dior pojavila u potpuno prozirnoj čipkastoj crnoj haljini ispod koje je nosila Savage X Fenty donje rublje i visoke čizme.

Međutim, javnost je počela kritizirati njen trudnički stil i neki smatraju kako se pjevačica ipak ne bi trebala odijevati tako razgolićeno. No, pjevačicu takve kritike ne dotiču previše jer ne želi da trudnoća utječe na njezin stil odijevanja.

Rihanna je rekla: “Kad sam saznala da sam trudna, pomislila sam “Nema šanse da kupujem odjeću na odjelu za trudnice. Žao mi je, ali previše je zabavno ovako se odijevati. Neću dopustiti da taj dio nestane samo zato što se moje tijelo mijenja”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Motemolo (@motemolo)

Rihanna se nada da će njen novi način odijevanja za trudnice inspirirati i druge žene da također pomiču granice tijekom svoje trudnoće i odijevaju se kako žele.

Pjevačica je još dodala: “Nadam se da smo uspjeli redefinirati što se smatra “primjerenim” za trudnice. Moje tijelo trenutno radi nevjerojatne stvari i toga se neću sramiti. Zašto bih skrivala svoju trudnoću?”, zaključila je buduća mama Rihanna.

Možda vas zanima RiRi izbacila kolekciju seksi rublja i odjenula ga: "Valentinovo je za mene... ali možeš gledati" Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0