Stars
Rihanna

Buduće mame, pozor! Evo kako Rihanna zamišlja odjeću za trudnice. Biste li se tako odjenule?

  • Prije tjedan dana pjevačica i modna mogulica Rihanna je fotografijama na Instagramu obznanila svijetu svoju prvu trudnoću
  • Pjevačica čeka bebu s reperom A$AP Rockyjem s kojim je u vezi dvije godine 
  • Nakon prvih fotografija, Rihanna je objavila nove kojima dokazuje da je posebna u svemu, pa tako i u trudnoći

Prošlog vikenda, pjevačica i poduzetnica s Barbadosa, Rihanna u svom je stilu obznanila svijetu da je trudna te da s reperom A$AP Rockyjem čeka bebu. Naime, objavila je fotografiju sebe i repera kako hodaju njegovim rodnim Harlemom. Pjevačica je na sebi imala dugu pink jaknu koju nije zakopčala do kraja kako bi pokazala trbuh. Ili je nije ni mogla zakopčati?

Osim što je poznata po svojoj glazbi, Rihanna je i ikona stila koja postavlja brojne trendove. I kao takva, bilo je za očekivati da će granice pomicati i u trudnoći. "Zločesta cura RiRi" ne mari ni najmanje za uvriježene norme i takozvanu "odjeću za trudnice" koja obično uključuje tajice, široke haljine i tunike. 

Intimno priznanje Rihanne Možda vas zanima Rihanna otkrila što je noću čini živahnom u krevetu: formula ima četiri sastojka Rubrika Stars Stars

Pjevačica je na Instagramu objavila niz fotografija iz garaže gdje pozira u zanimljivom outfitu koji ponovno otkriva trudnički trbuščić. Sva u crnom, Rihanna je kombinirala tajice s topićem na vezanje s prednje strane koji u potpunosti otkriva trbuh, dok je preko svega nabacila kratku jaknu i puno nakita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

"Kraljica svega", "Ti si sve", "Samo ti možeš ovo izvesti", samo su neke od brojnih pohvala koje je pjevačica dobila u komentarima. "Nitko se ne bi trebao ni truditi zatrudnjeti nakon tebe, ne zanima nas", napisala je jedna pratiteljica čiji je komentar dobio potvrdu nekoliko tisuća ljudi. Sama Rihannina objava ima već 7 i pol milijuna lajkova.

Podsjetimo, spol djeteta još nije poznat, no Rihannin otac, Ronald Fenty, za TMZ je rekao da se nada da će roditi djevojčicu. I mi se pridružujemo željama - bilo bi sjajno da svijet ima i mini RiRi!

Photo: Instagram @badgalriri

Komentari 0