Moda

Kylie Jenner prošetala je lavlju glavu, no to nije bio najbizarniji outfit na Schiaparelli reviji

  • Na upravo održanoj Schiaparellijevoj Couture reviji predstavljeni su tradicionalno neobični i osebujni komadi
  • Ipak, uspjeli su ih zasjeniti modni odabiri slavnih ljepotica koje su došle pogledati reviju
  • Kylie Jenner i Doja Cat ukrale su pozornost neobičnim i (pomalo) bizarnim outfitima

Schiaparellijeva modna revija na Paris Couture Weeku definitivno će biti jedna od onih koje nećemo tek tako zaboraviti. I to ne samo zahvaljujući predstavljenim kreacijama, već i modnim odabirima slavnih ljepotica koje su došle pogledati reviju. Točnije, dvije su posebno privukle svjetla reflektora: Kylie Jenner i Doja Cat.

 | Autor: Instagram @kyliejenner Instagram @kyliejenner

Pripijena haljina od crnog baršuna koju je Kylie odjenula postala je glavna tema zahvaljujući neobičnom dodatku koji se na njoj našao - lavljoj glavi u prirodnoj veličini koja je našivena na lijevoj strani haljine bez naramenica. Ova je haljina sa Schiaparellijevim potpisom gotovo identična onoj koju je modnom pistom spomenute revije prošetala Iryna Shayk, a koja je bila malčice drugačijeg kroja, ali s identičnim predimenzioranim 'detaljem' kojeg su mnogi ocijenili kao bizaran

Možda vas zanima Imamo prvi bizarni novogodišnji trend: donje rublje koje se nosi umjesto hlača! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

I kao da ova neobična haljina nije izazivala dovoljno pozornosti sama po sebi, Kylie ju je spojila s još neobičnijim zlatno-crnim cipelama koje izgledaju kao stopalo, a koje potpisuje ista kuća, zlatnim naušnicama te torbom s krokodilskim uzorkom. Podijelia je niz slika na svojem Instagramu, istaknuvši kako ništa što je nosila nije životinjskog porijekla. “LJEPOTICA I ZVIJER. hvala @danielroseberry i @schiaparelli za tako posebno jutro. Wow, uživala sam nositi ovu umjetničku kreaciju ručno izrađenu od umjetnih materijala. Prelijepo prelijepo", napisala je.

 | Autor: Instagram @kyliejenner Instagram @kyliejenner

Mnogi su se zapitali ima li u njezinom modnom odabiru ikakve simbolike budući je prije samo nekoliko dana otkrila da se njezin 11-mjesečni sin sada zove Aire, a što znači Božji lav. Naime, Kylie i njezin bivši partner, reper Travis Scott, prvotno su dječaka nazvali Wolf, da bi mu kasnije ipak promijenili ime, nakon što su odlučili da ne odgovara njegovoj osobnosti.

Cate Blanchett Možda vas zanima Buket cvijeća u dekolteu? To samo Cate Blanchett može isfurati na crvenom tepihu! Rubrika Moda Moda

Iako bi čovjek pomislio da ovo mora da je jedan od (naj)bizarnijih oufita ne samo ove godine, nego ikada, reperica Doja Cat ga je ipak uspjela nadmašiti. Ona se na istoj reviji pojavila odjevena u korzetiranu crvenu haljinu, neobične čizme koje izgledaju poput stopala u istoj nijansi te veliki crveni šal koji je nosila prebačen preko ruku, no ono čime je privukla pažnju je boja u koju je bila "umočena" od glave do pete pa su tako crvena boja i crveni kristalići prekrivali doslovno svaki milimetar njezinog tijela.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Inače, pjevačici ovo nije prvi put da se pojavila kože prekrivene bojom. Prošle je godine za Tjedan mode u Parizu lice i dekolte obojala zlatnom bojom kada je stigla na A.W.A.K.E Mode reviju, no taj nam je odabir nekako djelovao puno decentnije. U svakom slučaju, ovo izgleda kao nešto što ne bismo voljeli sresti u mraku.

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0