Moda

Imamo prvi bizarni novogodišnji trend: donje rublje koje se nosi umjesto hlača!

  • Iako smo slavne ljepotice na crvenim tepisima navikli gledati u najneočekivanijim izdanjima, sve češće se u njima pojavljuju i u svakodnevnom životu
  • Posljednji trend je nošenje gaćica kao hlača iliti underwear-as-outerwear
  • Predvodnice ovog trenda su Bella Hadid, Kendall i Kylie Jenner te Tessa Thompson, a evo kako nositi ovaj smjeli trend

Slavne osobe poznate su po svojim nerijetko riskantnim i ekscentričnim odjevnim kombinacijama. Događaji poput Met Gale ili dodjela raznih nagrada često su im tako savršena prilika za neke nevjerojatne modne odabire, no za razliku od crvenih tepiha i modnih pisti na kojima se nagledamo svega, ali smo na to nekako navikli, sve je više onih kojima neobični odabiri više nisu rezervirani samo za posebne prilike pa ih nose i u svakodnevnom životu.

 | Autor: Loewe Loewe

Možda vas zanima Novi modni trend inspiriran je romantičnim komedijama s početka 2000-tih i baš je sladak Rubrika Moda Moda

Jedan smo trend imali prilike primijetiti posljednjih tjedana, a Kendall i Kylie Jenner, Tessa Thompson i Bella Hadid samo su neke slavne ljepotice koje su ga objeručke prihvatile. Sve su one ulicama šetale noseći donje rublje umjesto odjeće. A kada kažemo donje rublje, ne mislimo na korzetirane grudnjake ispod sakoa ili samostalno u funkciji topića, niti na negližee u funkciji haljinica, a što je posljednjih godina trend u porastu, već na gaćice umjesto hlača. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Svaka je od spomenutih ljepotica imala drugačiji pristup ovom trendu pa je tako Tessa Thompson, primjerice, uz satenske gaćice nosila oversize Loewe pulover i baloner, dok je Bella Hadid ležerno šetala noseći bijele bokserice uz sportsku jaknu i Uggice. Sestre Jenner svoje su gaćice nosile preko crnih najlonki pa je tako Kylie Jenner uz bijele gaćice i potkošulju nosila još i sivi vuneni kaput, dok je Kendall crne gaćice visokog struka upasirala s vunenim džemperom.

 | Autor: Instagram @jaredsiskin Instagram @jaredsiskin

Nismo sigurni koliko je onih koji bi se i uz najduže noge i najisklesanije tijelo usudili nositi ovaj trend, no mi smo za svaki slučaj iskopali nekoliko modela gaćica za sve entuzijaste koji su ga voljni isprobati. 

Možda vas zanima Nakon puffer jakni stigle su puffer hlače! Miu Miu, Jil Sander, Monclear... kažu da su dobar komad i za grad Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram @kendalljenner Instagram @kendalljenner

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design AboutYou, Triumph Hipster gaćice 'Wild Rose Sensation Maxi' (29,90 €); AboutYou, Tommy Hilfiger Hipster gaćice (49,90 € ); Intimissimi, Seamless Supima® Cotton Hipster (8,43 €); Zalando, Vero Moda kratke gaće (10,75 €); AboutYou, Etam Hipster gaćice (17,90 €)

Photo: Instagram @jaredsiskin

Komentari 0