Stars

Adele je svijet osvojila glazbom, a uskoro bi mogla i svojom linijom parfema, rublja i nakita

  • Adele ovih dana nastupa u Caesars Palaceu u sklopu svog programa nešto intimnijih koncerata 'Weekends With Adele'
  • Osim što se u Americi bavi onime što joj najbolje ide, njezina je tvrtka nakon Ujedinjenog Kraljevstva i u SAD-u podnijela zahtjev za korištenje imena '1, 2, Free' za njezin novi brend
  • Uskoro bismo tako trebali dobiti donje rublje, nakit, satove, torbe, parfeme i odjeću s njezinim potpisom

Adele je već godinama jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, no čini se kako popis njezinih talenata ne staje s pjesmama jer je odlučila zaploviti i poduzetničkim vodama. Pjevačica je, naime, odlučila pokrenuti svoj brend koji će, između ostaloga, obuhvaćati donje rublje, nakit, parfem i odjeću.

 | Autor: Instagram @adele Instagram @adele

Nakon što je dobila odobrenje u Ujedinjenom Kraljevstvu, njezina je tvrtka 'Melted Stone' podnijela zahtjev za korištenje imena brenda '1, 2, Free' i u SAD-u, a u prijavi su se našle mnoge stavke poput donjeg rublja, satova, prtljage, pokrivala za glavu, torbe, ruksaka, novčanika pa čak i privjesaka za ključeve. Izvor iz glazbene industrije rekao je da bi ovaj pothvat mogao Adele dovesti do prodaje širokog spektra artikala, i to osobito na unosnom američkom tržištu gdje je pjevačica mega popularna, a osim toga dokazuje da je Adele, osim što je izvrsna pjevačica, i vrlo inteligentna i sposobna poslovna žena.

Možda vas zanima Adele otkrila velike stvari: "Nikada nisam bila ovako zaljubljena. Opsjednuta sam njim, želim još djece" Rubrika Stars Stars

Adele inače trenutno nastupa u Colosseumu u Caesars Palaceu u sklopu svog programa 'Weekends With Adele' s kojima je započela prošlog mjeseca, a ovi koncerti koji su se počeli odvijati gotovo godinu dana nakon što su prvotno otkazani postali su poznati po njezinoj iskrenoj interakciji s publikom tijekom izvođenja pjesama.

Sa svojim je obožavateljima tako podijelila da je imala terapiju pet puta dnevno kada se razvodila od bivšeg supruga, 48-godišnjeg poduzetnika Simona od kojeg se razvela 2019. godine, a priznala je i da se ponovno vratila terapijama.

 | Autor: Instagram @adele Instagram @adele

Dodala je i da je željela biti u vrhunskoj formi za svoje koncerte u Las Vegasu, a poučena prijašnjim iskustvom da joj je terapija tijekom nošenja s ljubavnim poteškoćama značajno pomogla i koristila, kako privatno, tako i poslovno. 

Adele je zasjala pored dečka Rich Paula u haljini gotičkog stila i Manolo Blahnik štiklama Možda vas zanima Adele je kao gošća na vjenčanju zasjala u haljini gotičkog stila i Manolo Blahnik štiklama Rubrika Stars Stars

 "Ponovo sam počela s terapijom jer sam nekoliko godina bila bez terapije. Morala sam početi. Prije, očito, kada sam prolazila kroz razvod, zapravo sam imala pet terapija dnevno. Ali prestala sam se smatrati odgovornom za svoje ponašanje i stvari koje bih rekla. Sada to radim jer samo želim biti sigurna da sam svaki tjedan ispunjena i kako bih bila sigurna da vam mogu dati sve", poručila je.

 | Autor: Instagram @adele Instagram @adele

Adele je priznala da je nastupi uživo 'ispunjavaju strahom' i iako nije pretjerano oduševljena turnejama, odsjedanje u Caesars Palaceu uz nešto intimnije koncerate itekako joj se svidjelo. Kada je pričala o njima čak se u jednom trenu rasplakala i dodala: "Cijela moja terapija ovog tjedna bila je stvarno zanimljiva. Radilo se o ovim nastupima. Uvijek postanem tako emotivna. Volim stvarati glazbu, ali ima nešto u nastupu uživo što me zapravo užasava i ispunjava strahom. Zato nisam veliki gostujući umjetnik. Učinila sam to prošli put da dokažem da to mogu. Ali ovo iskustvo boravka u prostoriji ove veličine... mislim da bih mogla bih ovako mogla nastupati uživo do kraja života", zaključila je.

Photo: Instagram @adele

Komentari 0