Stars

Adele se zaručila? Pjevačica pokazala veliki dijamantni prsten nakon glasina o problemima u vezi

  • Pjevačica Adele oduševila je svojim nastupom na dodjeli nagrada BRIT Awards
  • Ono što je najviše svima privuklo pažnju je dijamantni prsten koji je zasjao na Adelinom prstu
  • Pjevačica se na dodjeli nagrada pojavila nakon otkazivanja nastupa u Las Vegasu i glasina o prekidu veze

Adele je prošetala crvenim tepihom dodjele nagrada BRIT Awards i pokrenula nove glasine zbog predivnog komada nakita koji je nosila na prstu. Na Adelinoj ruci zasjao je veliki dijamantsni prsten dizajnerice nakita Lorraine Schwartz.

Adele je na dodjeli nagrada i nastupala, a osvojila je i nagradu za pjesmu godine, za svoj hit “Easy On Me”. Dok je prihvaćala nagradu, Adele je rekla: “Hvala puno. Uvijek je zadovoljstvo biti ovdje. Uvijek volim doći kući. BRIT Awards je veliki dio moje karijere još dok je bila u samim začecima.”

Osim svojim nastupom, pjevačica je oduševila i modnim odabirom. Adele je nosila dugačku baršunastu crnu haljinu rađenu po mjeri s potpisom Armani Privé koja je na dekolteu i oko vrata imala rub od crnog tila, a isti uzorak nastavio se i na dugačkom šlepu haljine.

Uz predivnu elegantnu haljinu, Adele je nosila nakit dizajnerice Lorraine Schwartz. Svjetlucave dijamantne naušnice i veliki dijamantni prsten u obliku kruške. Prsten su naravno svi zamijetili jer ga je Adele nosila na prstenjaku lijeve ruke i odmah pokrenula glasine o zarukama sa svojim dečkom Richom Paulom među obožavateljima.

Možda vas zanima Adele privlačila pažnju leopard uzorkom na romantičnom izlasku s dečkom Richem Paulom Rubrika Stars Stars

Adele i sportski agent Rich Paul u vezi već gotovo godinu dana, a prvu službenu potvrdu njihove veze Adele je objavila prošlog rujna na svom Instagramu.

Iako su se u stranim medijima nedavno pojavila nagađanja da je veza slavnog para u krizi te da je upravo to razlog Adelinog otkazivanja nastupa u Las Vegasu, čini se da je Adele tome odlučila stati na kraj. 

„Mediji su stvarno pokušali reći da postoje nevolje u raju, a sad se čini da je gospođica Adele zaručena“, na Twitteru je objavio jedan obožavatelj. Još je jedna obožavateljica komentirala „Adele, o moj Bože, samo malo, je li ona zaručena? Što sam propustila?"

Adele se na ovogodišnjoj dodjeli BRIT Awardsa pojavila nakon 5 godina izbivanja, a to je ujedno bilo i njeno prvo službeno javno pojavljivanje nakon otkazivanja nastupa u Las Vegasu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adele (@adele)

Nakon službenog otkazivanja već rasprodanih nastupa u Las Vegasu, Adele je već ranije potvrdila da će nastupati na dodjeli nagrada BRIT Awards, te je na Instagramu rekla da je „jako sretna“ što će nastupati.

U toj je objavi iskoristila priliku i da opovrgne glasine o raskidu veze s Richom Paulom te je na kraju dodala „Rich vas pozdravlja“.

Možda vas zanima Iznenadit ćeš se kad otkriješ koliko je “teška” Adele. Da, mislimo na njen bankovni račun Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0