Stars

Adele privlačila pažnju leopard uzorkom na romantičnom izlasku s dečkom Richem Paulom

  • Omiljena pjevačica Adele uživa u vezi s Richem Paulom
  • Par je snimljen nakon večere u Santa Monici
  • Adele je i ovaj put iznenadila odjevnom kombinacijom

Pjevačica Adele u nedjelju navečer uživala je u romantičnoj večeri s dečkom Richem Paulom u Santa Monici. Fotografi su ih uspjeli uhvatiti na izlasku iz restorana, a Adele je plijenila pažnju i zanimljivom modnom kombinacijom.

Adele i Rich Paul zajedno su večerali u poznatom talijanskom restoranu Giorgio Baldi. 33-godišnja pjevačica elegantnu crnu kombinaciju upotpunila je dugačkim kaputom leopard uzorka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adele (@adelesnapchat)

Uz ovu jednostavnu, a efektnu kombinaciju, Adele je nosila popularan model torbice brenda Balenciaga, Hourglass, u crnoj boji, a na rukama je nosila i crne kožne rukavice. 

Njen dečko, 40-godišnji sportski agent Rich Paul, odlučio se za ležerniju kombinaciju. Ispod sivog kaputa, nosio je majicu s kapuljačom i “cargo” hlače.

Možda vas zanima Iznenadit ćeš se kad otkriješ koliko je “teška” Adele. Da, mislimo na njen bankovni račun Rubrika Stars Stars

Adele i Paul u vezi su od početka 2021., koju su započeli nakon što se pjevačica rastala od Simona Koneckija. Adele s Koneckijem ima jednog sina, Angela, a u braku su proveli 5 godina.

Par je zajedno viđen u izlasku nakon što je Adele objavila kratak teaser za spot za novu pjesmu Oh My God, koji bi uskoro trebao izaći. Na Instagramu je objavila crno-bijeli isječak iz videa, dugačak 15 sekundi. Izlazak cijelog spota najavljen je za 12. siječnja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adele (@adele)

U opisu objave, Adele je napisala “Odmorena i spremna! Osjećam se spremno za 2022., toliko toga dolazi, jako sam uzbuđena da sve vidite.”

Prošla 2021. bila je velika povratnička godina za uspješnu pjevačicu. Objavom prvog singla s novog albuma "30", "Easy On Me", vratila se na vrhove glazbenih ljestvica, a čini se da joj i na ljubavnom planu ponovno cvjetaju ruže.

Možda vas zanima Adele priznala da ponekad mora piti jer su ljudi taaaaako dosadni Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0