Stars

Tajne zaručničkih prstenja: Skrivena značenja 10 prstena kojima su se zaručile slavne dame

  • Brojne zvijezde zaručuju se predivnim, skupocjenim prstenjem, no mnogi od njih imaju i posebna značenja
  • Od boja, izbora dragog kamenja do ugraviranih poruka posebnog značenja
  • Otkrij skrivena značenja zaručničkog prstenja poznatih

Zaručnički prsten jedan je od načina na koji možeš reći osobi koju voliš koliko ti znači. U nekim slučajevima, sam prsten može imati i još veće značenje ako je personaliziran. Ovih 10 zaručničkih prstena imaju posebno značenje u skrivenim detaljima ili su podsjetnik na zajedničku povijest para ili pak onu obiteljsku.

1. Megan Fox

Reper Machine Gun Kelly zaprosio je glumicu Megan Fox jedinstvenim prstenom koji se sastoji od čak dva kamena, dijamanta i smaragda. Drago kamenje simbolizira mjesece u kojima su rođeni.

“Smaragd i dijamant smješteni na dva zlatna prstena koji se privlače poput dva dijela jedne duše i formiraju mračno srce koje je naša ljubav”, napisao je Machine Gun Kelly.

2. Ariana Grande

Arianin prsten također se sastoji od dva dijela, ovaj put od ovalnog dijamanta i bisera. Dalton Gomez je Arianu zaprosio u prosincu 2020., a u proljeće 2021. su se vjenčali.

Obožavatelji smatraju da Arianin prsten odaje poštovanje njenom djedu. Zaključili su kako je biser koji se nalazi na prstenu zapravo s kopče za kravatu koju je Ariani poklonila njena baka nakon što joj je djed umro – ili da je barem ovaj biser inspiriran time.

Ariana je na Twitteru jednom podijelila kako joj je baka poklonila biser u obliku prstena. I dizajner prstena, Jack Solow, za E! News je rekao kako je Gomez htio da biser svakako bude dio prstena jer je od jako sentimentalne važnosti.

3. Britney Spears

Britney Spears i Sam Asghari zaručili su se u rujnu 2021. nakon 5 godina veze. Sam je na Instagramu objavio sretne vijesti s bližom fotografijom prstena.

Na stranici brenda Forever Diamonds’, ispod prstena stoji ime “Lioness”, odnosno lavica, što je Samov nadimak za Britney. Nadimak je stoga ugraviran i na prsten.

4. Katy Perry

Orlando Bloom zaprosio je Katy Perry 2019. prsten u obliku cvijeta, asocijacijom na njegovo prezime, koje znači cvjetati.

U središtu prstena je kamen u ružičastoj boji dok su oko njega poput latica smješteni dijamanti. Katy je ispod objave s prstenom na Instagramu napisala “U punom cvatu.”

5. Princeza Eugenie

Zaručnički prsten koji je princeza Eugenie dobila od svojeg supruga Jacka Brooksbanka gotovo je identičan onome koji je njena majka Sarah Ferguson dobila za zaruke s asada bivšim suprugom princom Andrewom.

Eugenien prsten sličan je onome Katy Perry, po tome što također ima dragulj u boji u sredini, no u plavoj boji, a okolo dijamante. Jack Brooksbank zaprosio je Eugenie 2018.

Jennifer Lopez i Ben Affleck obnovili su svoju romacu Možda vas zanima Nakon predivnog prvog zaručničkog prstena sprema li se Ben dati J.Lo novi? Fotke tako pokazuju Rubrika Stars Stars

6. Olivia Wilde

Glumački par Olivia Wilde i Jason Sudeikis zaručili su se 2013., a prekinuli su 2020. Jason Sudeikis za Oliviju je odabrao vintage dijamantni prsten okružen krugom smaragda, a izbor upravo te boje nije bio slučajan.

Olivia je jednom rekla kako joj je Jason priznao da ga “prsten podsjeća na njene oči, što je jako slatko.”

7. Kristin Chenoweth

Glumica Kristin Chenoweth i glazbenik Josh Bryant zaručili su se 2021.

Njen prsten različit je od drugih zaručničkih prstena po tome što ima čak tri ovalna dijamanta koji su smješteni jedan pored drugogam a predstavljaju Sveto Trojstvo i zajedničku ljubav para prema kršćanskoj vjeri, prenio je People.

8. Lady Gaga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Prvi zaručnički prsten Lady Gage na sebi je na skrivenom mjestu imao ugravirane inicijale nje i njenog tadašnjeg zaručnika Taylora Kinneyja.

Taylor je Gagu zaprosio 2015. dijamantnim prstenom u obliku srca na kojem je s donje strane bilo ugravirano "T 💗S", za Taylor i Stefani, što je pravo ime Lady Gage. Gaga je na Instagramu napisala: “Oduvijek me zvao mojim pravim imenom. Od našeg prvog spoja.”

Iako se činilo da će vezu okruniti brakom, par je prekinuo 2016.

9. Kate Middleton

Prekrasan zaručnički prsten Kate Middleton još je posebniji jer je pripadao majci princa Williama, princezi Diani.

Prsten koji je princ Charles dizajnirao za Dianu bio je inspiriran brošem sa safirom kojeg je princ Albert još 1840. poklonio kraljici Viktoriji. 

10. Halle Berry

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Halle Berry za Oliviera Martineza zaručila se 2012., nakon dvije godine veze. Njen netipičan zaručnički prsten sastoji se od velikog smaragda s malim dijamantima s obje strane na debelom zlatnom prstenu.

Ono što prsten čini posebnim je to što sadrži kodove i simbole koji su vidljivi samo osobi koja nosi prsten. Dizajner prstena Robert Mazlo za People je rekao: “Jako je neuobičajen. Simboli i kodovi simboliziraju priču para i samo ih oni mogu interpretirati.”

Olivier Martinez i Halle Berry vjenčali su se 2013, ali su se nakon dvije godine braka razveli.

Zaručila se Ecija Ivušić u čarobnoj Firenci: "Provalio mi je i u stan kad je tražio mjeru za prsten" Možda vas zanima Ecija Ivušić se zaručila u čarobnoj Firenci: "Kaže da mi mora nešto reći, da ga je strah kako ću reagirati..." Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0