Life&style

Jennifer Lopez, Adele, Drew Barrymore i Halle Barry govore o ponovnom dejtanju nakon razvoda

  • Iako žive, u svakom segmentu, drugačije živote od nas, činjenica je da "i bogati plaču". Možda u svojoj vili od 20 milijuna dolara na Beverly Hillsu ili u privatnom mlažnjaku, ali suze su suze bez obzira padaju li u pivo ili šampanjac
  • A ako možemo naći nešto zajedničko s Jennifer Lopez ili Halle Berry, to je da su i one nekada bile ostavljene, a nekada same prekinule vezu ili brak  
  • Donosimo ispovijesti četiriju velikih zvijezdi o njihovom životu nakon braka  (prvog, drugog ili trećeg)

Kako su razvodi u Hollywoodu više pravilo nego iznimka, većina zvijezdi iza sebe ima makar jedan brak. Od Drew Barrymore i Adele do Jennifer Lopez i Halle Berry, mnoge poznate osobe progovorile su o životu nakon razvoda u smislu upoznavanja novih partnera i novih veza.  A ako misliš da je tebi teško vratiti se "na scenu dejtanja", zamisli samo kako je kada svaki tvoj korak budno prate paparazzi s ciljem da prvi svijetu obznane tvog novog odabranika. 

Možda vas zanima 10 žena otkriva kako je ponovno početi izlaziti na spojeve nakon razvoda Rubrika Love&Sex Love&Sex

Drew Barrymore, Adele, Jennifer Lopez i Halley Berry o životu nakon razvoda

Naravno, situacija svake slavne osobe je drugačija. Primjerice, Drew Barrymore je govorila o specifičnim izazovima dejtanja s malom djecom, Adele o upoznavanju nekoga kao slavna i odrasla osoba, dok su zvijezde poput Jennifer Lopez i Halle Barry govorile o važnosti iscjeljivanja odnosa sa samima sobom prije nego što se upuste u nešto s drugom osobom.

Glumci, biznismeni, pjevači, sportaši... Donosimo top listu najskupljih razvoda slavnih osoba

Sa Zaneom Loweom iz Apple Musica, Adele je progovorila ne samo o izlascima nakon razvoda, već i izlascima pred očima javnosti. “Kao prvo, LA nije j**** mjesto za izlaske kad si Adele”, našalila se pjevačica tijekom intervjua.  Dobitnica Grammyja objasnila je da "nikada nije iskusila dejtanje kao odrasla osoba, ali i dejtanje kada svi znaju tko sam". Također je nesklona aplikacijama za upoznavanje, te kaže kako "ne može izlaziti sa strancima". Pjevačica je pronašla rješenje u tome da se ponovno poveže s ljudima koje nije vidjela od mladosti, te kaže kako se za njih više zainteresirala "kao odrasla osoba".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Drew Barrymore je iskoristila svoj talk show kao priliku da progovori o svom osobnom životu. Tijekom jedne epizode, glumica je  iskreno i emotivno progovorila o izlaženju i upoznavanju novih ljudi dok je također roditelj dvije male djevojčice. "Ne znam kako izlaziti dok imaš djecu. Imam dvije curice i ne želim ljude dovoditi kući. Mislim da bi mi trebalo jako puno vremena da upoznam nekoga  prije nego što ga uopće predstavim svojim kćerima.”

Od njene prve pojave na sceni, ljubavni život Jennifer Lopez  je pod mikroskopom. Nakon tri razvoda i nekoliko prekinutih zaruka, pjevačica je trenutno sretna s bivšim dečkom Benom Affleckom. No, evo što je govorila 2019., prije pomirenja s glumcem i redateljem:  “Za mene su veze uvijek bile pune uspona i padova. Ali to nije imalo veze s bilo kim drugim osim sa mnom - radilo se o tome da ja napokon shvatim samu sebe". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

“Dok ne naučite voljeti sebe, ne možete u potpunosti voljeti [nekog drugog] na čist i istinit način. Tek kad to naučite, možete imati odnose koji se temelje na ljubavi i poštovanju, koji vas podržavaju i njeguju. To je evolucija koja mi se morala dogoditi. Osjećam se kao da sam sada na boljem mjestu," rekla je Jennifer 2019.

Halle Berry se udavala tri puta, a tijekom godina naučila je puno o upravljanju svojim vrlo javnim osobnim životom. "Odlučila sam uzeti vremena", rekla je u intervjuu za People. “Ja sam jako orijentirana na odnose, uvijek želim biti s nekim. Ali odlučila sam - ne, usporit ću, odvojit ću si minutu i provesti vrijeme sa sobom.” I tako je prošla prva godina, pa druga i treća, Halle je još uvijek solo i kaže kako više ne osjeća potrebu za vezom pa ne osjeća ni potrebu žuriti ili prihvatiti nešto što joj u potpunosti ne odgovara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

"Ali dobro sam jer mislim da ću u sljedećoj vezi imati veće šanse da privučem i odaberem ono što je dobro za mene jer sam uzela vrijeme da razmislim o onome što mi je važno.” A ako se to ne dogodi, Halle je sasvim ok s tim da ostane solo. 

"Znate što ja mislim da je dar, a ovo je nešto što dolazi s godinama, dar vlastitog društva”, rekla je Berry. "A možete započeti tako što ćete možda otići na kratko putovanje, izlet za vikend i vidjeti kakav je to osjećaj." Dodala je: "Obećavam ti, počet ćeš uživati u vremenu provedenom sama sa sobom, a tvoje društvo postat će ti najvažnije društvo."

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0